Izdelava spletnih tečajev se ne zaključi, ko je izdelan produkt, ampak ko avtomatiziramo ali optimiziramo tudi proces promocije oz. prodaje

A veš tisto, ko kupiš nov aparat, da ti bo olajšal življenje in čas, potem pa ga ne izkoristiš do konca in ti v bistvu sploh ne prinese tega, kar si mislil, da ti bo prinesel?

No, podobno situacijo srečujem v eduBiznisu pri marsikaterem ponudniku: digitalizira izobraževalni produkt, vse ostale procese pa dela na dobri, stari način – na roko.

Zato če želiš res popolno svobodo in maksimalen izkoristek sodobne tehnologije, naj se izdelava spletnih tečajev ne zaključi, ko je izdelan produkt, ampak ko avtomatiziramo ali optimiziramo tudi druge poslovne procese.

Priložnosti za avtomatizacijo in optimizacijo so (vsaj) na treh področjih.

Lahko avtomatiziraš promocijo – da se vrši 24 ur na dan.

Lahko avtomatiziraš ali vsaj optimiziraš prodajne procese – od prodajnih sporočil do naročil.

In lahko optimiziraš tudi učno – organizacijske procese. S pomočjo dobre spletne učilnice lahko optimiziraš npr. motivacijska sporočila, komunikacijo, suport, logistične zadeve …

O avtomatizaciji na splošno – v članskem programu Spletni hub za spletne edukatorje.

Če pa potrebuješ konkretno rešitev čim prej, pa pridi na kratek brezplačen in ne zavezujoč telefonski posvet, da vidiva, kje in kako te lahko podprem, da dobiš nazaj svoj čas.