Kaj pri kreiranju online programov lahko daš narediti nekomu drugemu (in česa ne) ter kaj imaš od tega ti

V tem razmišljanju na glas vam razložim, kaj pri kreiranju online programov lahko outsoursate – torej, daste delati nekomu drugemu. Česa pa ne morete. Oziroma kako vam lahko pomagam (jaz ali kdor koli drug) pri zadevah, ki jih ne morete outoursati. In seveda – kaj imate od tega vi, če outsoursate ali pa ne.


Članek se nadaljuje spodaj …


  • 6:39 Prvi del: kako vam lahko pomagam(o) pri zasnovi, dizajniranju online programov. Za kreiranje online programov (v vseh formatih – glej podcast #1 za več info o formatih) veljajo neka pravila, smernice, kako to narediti učinkovito.
  • 23:05 Drugi del: kaj in kako lahko outsoursaš pri POSNETIH online programih. Dotaknem se treh glavnih načinov snemanja/prezentariranja in natančno razložim, kako se jih lahko posname, če najameš nekoga drugega: govoreča glava, demo posnetki (telesa, na ekranu ali v protoru), video izobraževanja na podlagi govora (govorne prezentacije)
  • 37:37 Tretji del: dva primera, ko lahko najameš pomoč pri izobraževalnih dogodkih v živo (preko Zooma) – najameš morda samo tehničnega moderatorja ali pa celotno dizajniranje programa
 

Celoten prispevek je na voljo v obliki avdio posnetka na podcastu

Klikni na mojo fotko (ali znak za predvajanje), da začneš s poslušanjem. Na posamezen del posnetka lahko skočiš tako, da klikneš kjer koli na časovnici predvajanja.

Oziroma klikni na naslov, da se ti odpre v Spotify-ju, kjer lahko posnetek preneseš tudi za poslušanje off-line (brez interneta).