fbpx

Skreiraj spletni tečaj v 5 dneh

in si pripravi plan od promoviranja do lansiranja na trg

20. do 24. novembra 2023

(opcionalna Zoom eDelavnica: 23. novembra ob 13h)

Izobražuješ, coachaš, mentoriraš, svetuješ … in bi rad svoje znanje zapakiral v učinkovit spletni tečaj, ki tvoje stranke vodi do rezultatov?

Pridruži se mi in pripravi svoj (prvi – nov – prenovljen) spletni tečaj ali online program.

V samo petih dneh boš tako:

Izoblikoval svojo idejo in jo prenesel iz glave na papir

… ter pripravil strukturo spletnega tečaja, ki vodi k rezultatom (spremembam). Saj veš – ljudje kupujejo spletne tečaje, da dosežejo transformacije, ne da dobijo samo informacije!

Pripravil storyboard (snemalni plan) v brezplačnem orodju

… ki je primeren prav za nas, edukatorje (coache, mentorje) ter tako pripravil vse, da se samo še lahkotno in hitro posnameš ter tako čim prej lansiraš svoj program (in začneš služiti z njim).

Ugotovil, katere procese od kreiranja do promoviranja

… moraš vzpostaviti, da svoje znanje ne le spretno podajaš spletno, temveč tudi spretno pRodajaš spletno. Ter katere platforme potrebuješ, da to lahko počneš tehnično enostavno in ekonomično.

Prijavi se brezplačno in v manj kot tednu dni postavi prvi modul vsebine v (brezplačnem) orodju za snemanje ter pripravi časovnico promoviranja in lansiranja programa

Vnesi svoje ime (ali vzdevek) in eNaslov mejla, ki ga redno prebiraš. Obkljukaj potrditveno polje, da se strinjaš, da ti pošiljam novice. Nato pa takoj preveri svojo ePošto, da potrdiš, da si se zares prijavil ti na ta brezplačen izziv. Če se prijavljaš z gmail-om, preveri tudi zavihek Promocije (ali celo Vsiljena pošta), ker morda potrditveni mejl odleti tja. Dokler ne potrdiš torej prijave še v potrditvenem mejlu, nisi zares prijavljen v izziv in ne boš prejemal nadaljnjih navodil oz. imel dostopa do vsebine. Če se vseeno kaj zatakne, pa mi piši na marusa@eDogodek.si

Kako bo BREZPLAČEN izziv izgledal in kaj potrebuješ?

Spletni izziv poteka od 20. do 24. novembra 2023. Vsebina bo dostopna v spletni učilnici 24 ur na dan (v času trajanja izziva in še 72 ur po koncu izziva). Izziv je podprt z mojim osebnim vodenjem in povratnimi informacijami na tvoje opravljene aktivnosti (če se jih lotiš).

Spletni izziv vključuje tudi opcionalno 60-minutno srečanje preko Zooma, in sicer v četrtek, 24. novembra ob 13.00. Udeležba na Zoomu je po želji (eDelavnica se zaradi zagotavljanja varnega prostora ne bo snemala, bo pa vsebina eDelavnice na voljo v posneti obliki kasneje tudi v spletni učilnici).

Za izziv potrebuješ (v kolikor se ga resno lotiš) le papir in svinčnik (dobiš tudi delovni zvezek, tako da če imaš možnost, si ga lahko natisneš in zapiske delaš vanj).

Za Zoom eDelavnico potrebuješ na računalnik namestiti brezplačno orodje za snemanje (če želiš orodje praktično preizkusiti tekom eDelavnice. Za pomoč pri namestitvi programa bom na voljo pol ure pred eDelavnico).

Koliko časa moram vložiti v ta brezplačen spletni izziv?

Posnete vsebine v spletni učinici je vsak dan (vseh 5 dni) za 15 – 35 minut na dan. V kolikor se izziva lotiš zares in torej opravljaš tudi aktivnosti, računaj, da je torej skupaj na dan približno 45 minut časa. (Vsebino preDeluješ v svojem tempu – vsak dan sproti ali bolj “kampanjsko”).

Četrti dan je opcija, da se mi pridružiš v živo na Zoomu in torej aktivnosti opravimo kar skupaj.

Vsebina vseh dni je dostopna in prilagojena tudi za mobilne naprave (potreben je samo internet) in si jo tako lahko ogledaš tudi kar na telefonu, aktivnosti pa opraviš stran od računalnika (na papirju). Izjema je četrti dan, ko delamo z brezplačnim računalniškim programom (aplikacijo za snemanje) in je potreben računalnik – v kolikor želiš zadevo dejansko preizkusiti.

Izziv je namenjen vsem eduPodjetnikom,

ki poučujete odrasle in svoj know-how prodajate na trgu,

ne glede na to ali so tvoje stranke (udeleženci) posamezniki (končni uporabniki) ali pa zaposleni pri tvojem naročniku

.

S tabo v izzivu bom

Marija Maruša Jovanović – Maruša, na kratko

Če se že moram popredalčkati, sem eLearning dizajner in mentor oz. eduPodjetnica na področju spletnih izobraževanj.

Metodologija, ki ti jo predstavim, temelji na mojih več kot 15-ih letih izkušenj v eLearning industriji 

(3 leta v EU projektih, 7 let v korporativni eLearning industriji in 6 let dela kot samostojna izvajalka)

in je preverjena v različnih tipih programov (tako za osebno kot poslovno rast).

Orodja in načini priprave pa dovolj dostopni in enostavni, da

»to lahko počne vsak, ki p(r)odaja svoje znanje« v neformalnih (ne šolskih) programih

Zakaj brezplačen izziv?

Izziv predstavlja prvi, uvodni korak v svet kreiranja spletnih tečajev. Popeljem te čez prve korake in seznanim z vsemi potrebnimi eOrodji in procesi, da lažje (predvsem pa na varen in brezplačen način) preveriš, ali je to to, kar te zanima in v kar boš investiral svoj čas naslednjih nekaj mesecev – da skreiraš, spromoviraš in lansiraš svoj prvi, novi ali prenovljeni online program.

Udeležba v brezplačnem izzivu te ne zavezuje k udeležbi v mojih plačljivih programih. Te pa seveda na nadaljnji poti lahko podprem s svojimi plačljivimi programi in storitvami – bodisi pri kreiranju spletnega tečaja ali vzpostavitvi sistemov in procesov od kreiranja do promoviranja in lansiranja spletnih programov.

Spletno stran upravlja EduBiz, Marija Maruša Jovanović s.p., Kamnik

Politika zasebnosti (glej rubriko Brezplačni izzivi)