Dizajniraj svoj online program ali eDelavnico z mano

Delo ena na ena – skupaj zdizajnirava tvoje spletno usposabljanje

Ne glede na to, ali želiš prenesti obstoječo “klasično delavnico” v spletno obliko ali pa zasnovati program na novo, sem ti na voljo.

Vodim te skozi celoten proces, ki ga sicer pokrijemo v programu Spletni edukator – le da v tem primeru delava osebno, ena na ena in delava na tvoji konkretni vsebini in pokrijeva zgolj ASINHRONI (narediva posnet online program) ali zgolj SINHRONI del (narediva eDelavnico v živo) izvajanja online programov.

  1. Vodim te skozi proces načrtovanja spletne delavnice v živo ali posnetega online programa.
  2. Pomagam pripraviti gradiva in digitalne pripomočke.
  3. Ter potrenirava oz. sprakticirava vse tehnične zadeve (Zoom za eDelavnice v živo oz. orodja za snemanje in urejanje video lekcij za posnete online programe in spletne tečaje).

Za tovrstno pripravo običajno potrebujemo dve do tri 90-minutni srečanji.

Za dobro pripravo je potrebno to opraviti najkasneje teden do dva

  • pred dejansko izvedbo eDelavnice v živo
  • za posnete spletne programe pa teden do dva pred predvidenim prvim snemanjem.

Ta pristop je učinkovit predvsem za tiste, ki že poučujete in imate jasno sliko o tem, kaj potrebujete, saj je delo po tem programu zelo strnjeno (2x 2 ped. uri). Za vse, ki štartate s svojim eduBiznisom na novo, priporočam nekoliko počasnejši pristop (4 do 6 srečanj po eno pedagoško uro) – glej Spletni edukator: samostojno učenje z mentorstvom (lahko tudi v živo).

Rezerviraj kratek, 15-minutni brezplačen klic, da se pomeniva in uskladiva glede pričakovanj.

Okvirna cena storitve dizajniranja je od 360 € dalje (cena ne vsebuje DDV, ker nisem zavezanka za DDV). Delo v celoti poteka na daljavo preko Zooma.

POMEMBNO: v tem postopku te naučim, kako se tega lahko lotiš kasneje tudi sam, tako da je postopek ponovljiv. A delava zgolj na enem tipu vsebine: asinhrono ali sinhrono spletno poučevanje. Ta storitev je zato primerna predvsem za tiste, ki potrebujete v kratkem času zdizajnirati in postaviti konkretno delavnico/program usposabljanja.

V kolikor potrebuješ iti skozi proces kreiranja spletnih programov v celoti (sinhrono in asinhrono) in bi to želel delati ena na ena v živo preko Zooma, je na voljo program Spletni edukator – z mentorstvom v živo (cena 540 €).

Kot dodatna storitev ti je za eDelavnice v živo na voljo lahko tudi moj suport/tehnično moderiranje dogodka ter za posnete online programe in eTečaje pomoč pri editiranju video gradiv.