S 4-imi eOrodji do več strank, časa in zaslužka v eduBiznisu

Prijava neposredno pri ponudniku - glej link v opisu

BREZPLAČEN IZZIV: s 4-imi orodji do več strank, časa in zaslužka v eduBiznisu​​​​​​​

S pomočjo sodobnih orodij, kot so video lekcije (spletni tečaji), videokonferenčna srečanja v živo, spletne učilnice (spletne akademije) in pa spletne strani lahko v svojem izobraževalnem, coaching ali svetovalnem eduBiznisu dosežeš več strank, prihraniš čas in povečaš zaslužek. Prijavi se na brezplačen izziv, da se naučiš TAKOJ upravljati z vsemi 4-imi eOrodji.

Prijavi se na BREZPLAČEN izziv in se v 1 uri nauči upravljati z orodji za:

1. Snemanje video lekcij: Nauči se posneti kratko video predstavitev, da lahko z video lekcijami dosežeš več strank – kar preko spleta.
2. Izvedbe na daljavo V ŽIVO: Nauči se pripraviti sestanek ena na ena – na daljavo, a v živo in prihrani čas, ki bi ga sicer zapravil na poti do stranke.
3. Učne spletne skupine: Nauči se pripraviti spletno eUčilnico  in komunikacijski načrt, da lahko izvajaš/ dopolniš vodene programe tudi spletno.
4. Promocijske spletne strani: Nauči se narediti prijavno spletno stran za brezplačen eTečaj/ ePredavanje in si povečaj promocijo kar preko spleta.

P.s.: Izzivi so zastavljeni tako, da jih lahko opravljaš tudi če nimaš konkretne vsebine. In z orodji, ki so dostopna brezplačno.​​​​​​​

Prijava neposredno pri ponudniku:

https://edogodek.teachable.com/p/mini-izzivi