Kako posneti spletni tečaj

120.00 98.00
Prijavi se

Z AVTOMATIZIRANIMI spletnimi tečaji do več strank, časa in zaslužka v eduBiznisu!

Če želiš,

da množica ljudi bogati s tvojim znanjem – ne da bi ti pri tem pregorel ali se odpovedal svoji svobodi
optimizirati svoj čas in nehati kar naprej ponavljati ene in iste vsebine v svojih coaching ali svetovalnih programih
doseči več strank in izobraževati tudi stranke, ki so daleč od tebe
omogočiti svoje izobraževanje več strankam – ki imajo čas za izobraževanje takrat, ko ga ti nimaš
narediti bolj ‘uporabniku prijazen’ izobraževalni program, ki ga stranke predelujejo v svojem tempu (in tako postopoma implementirajo naučeno v prakso)

Potem se ‘kloniraj’: zapakiraj svoje znanje v posnet (avtomatiziran) spletni tečaj!

“Posnet? Maruša, a si rekla, da se je treba posneti? Moj glas? Moj stas (no, mogoče samo obraz)? Kje naj začnem? Kaj posnamem najprej? Kako izberem orodje? Kam to naložim? Kaj sploh rabim? …”

Ej … na izi! Snemanje spletnega tečaja je res mogoče za koga (tudi zate?) nočna mora. Mogoče zato ker veš, da se moraš posneti, mogoče zato ker se zdi, da je tehnično komplicirano, mogoče “samo” zato, ker zahteva veliko različnih postopkov (od priprave, do snemanja in potem še montaže).

Zato sem cel proces spremenila v zabavno učno popotovanje. Prelevi se v filmskega producenta in posnemi svoj prvi video.

In ne – tale spletni tečaj o spletnih tečajih ni navaden spletni tečaj, kjer boš ure in ure poslušal, kaj moraš narediti. To je akcijski vodič, kjer boš ure in ure DELAL, jaz ti samo povem, KAKO moraš narediti. In verjemi, delal boš take luštne, kreativne stvari. Ker snemanje filma (ali pa spletnega tečaja) je kreativno delo!

Kako to gre? Tako, da boš zamenjal kar deset (ja, 10) vlog. Te zanima katerih? Poglej si tukaj:
https://edogodek.teachable.com/p/kako-posneti-video-lekcije

 

KAKO NAROČITI eTečaj?

Na voljo je plačilo v enkratnem znesku ali na 4 obroke.

(DDV ni obračunan, ker ponudnik ni davčni zavezanec).

1. Da oddaš naročilo, klikni na gumb PRIJAVI SE oz. na gumb z vozičkom, če si na mobilnem aparatu!

2. Nato v košarici potrdi naročilo – s klikom na Nadaljuj na oddajo naročila.

3. Če uveljavljaš kupon za popust, ga boš v košarici lahko vnesel (ne pozabi klikniti na Unovči kupon, da bo viden popust).

4. V naslednjem koraku izbereš način plačila (na podlagi računa, neposrednje bančne transakcije ali preko PayPal-a) ter oddaš naročilo.

 

Dostop min. 1 leto – enkratno plačilo: vpis v spletni tečaj se po enem letu NE ukine, vendar pa se lahko zgodi, da po enem letu ne zagotavljamo več suporta za eTečaj (beri: vsebina je zagotovljeno preverjena eno leto)
Dostop min. 1 leto – 4 obroki: plačilo se opravi v 4-ih zaporednih mesečnih obrokih (navedena cena je znesek enega obroka); v kolikor do roka za posamezni obrok ne prejmemo plačila, se dostop ukine; po poplačilu vseh 4-ih obrokov je  čas dostopa enako kot pri enkratnem plačilu, torej se NE ukine, vendar pa se lahko zgodi, da po enem letu ne zagotavljamo več suporta za eTečaj