Načrtuj svoj spletni program – avtomatiziran, voden ali v živo

12.00
Prijavi se

V štirih korakih do načrta za svoj (prvi) eDogodek: naredi načrt strukture posnetega spletnega tečaja ali eDelavnice v živo.

Se poigravaš z idejo, da bi naredil svoj spletni izobraževalni program (takega, v živo ali pa posnetega ali pa mogoče mentorski program), pa ne veš, kje začeti?

Pogosta napaka pri pripravi izobraževalnih spletnih programov je namreč ‘sindrom pomivalnega korita’: ko izvajalec ne ve točno, katere vsebine (in koliko informacij) bi vključil ali pa želi vključiti VSE, kar ve … pa potem nameče vso posodo v (eno) korito. Izogni se temu in naredi spletni izobraževalni program, ki je prijazen udeležencu.

Ne glede na to, ali delaš spletni izobraževalni program (eLearning) za to, da boš prodajal svoj know-how ali pa za to, da boš stranke poučeval o rešitvah, ki jih prinašajo tvoji produkti in storitve (izobraževalni marketing), ZAČNI S PLANIRANJEM – načrtom strukture spletnega izobraževalnega programa!

Nauči se, kako zasnovati (in na podlagi tega kasneje posneti oz. izvesti) posnete video treninge ali pa webinar izvedbe v živo ter zapakirati vsebino v spletni izobraževalni program (online course/ academy).

Moj moto je: Da bo profitabilno, naj bo edukativno! Naj postane to tudi tvoj moto in pripravi IZOBRAŽEVALEN spletni program, ki bo tvojim strankam dajal res tisto, pravo vrednost, jih spravil v akcijo … in ne le dal kupa informacij (ki ga tako ali tako že lahko dobijo na spletu).

TAKOJ dobiš dostop do vseh vsebin. Skupaj dobrih 60 minut video predavanj in nalog, aktivnosti in napotkov, ki te korak za korakom vodijo, da pripraviš svoj plan.

Korake si nato razporejaš sam – glede na tvoj čas in tvojo razpoložljivost.