Kreiram svoje svetlobno leto 2019

48.00
Želim dostop

KREIRAM SVOJE SVETLOBNO LETO2019: spletna akademija in online skupnost

https://anacordum.teachable.com/courses/category/Kreiram-svoje-svetlobno-leto

Akademija in celoletni program je namenjen vzdrževanju notranjega ravnovesja, tvoji duhovni in osebni rasti ter premagovanju ovir na poti do živetja svojega poslanstva! Nauči te zavestnega kreiranja.

Vsebine programa so vsak mesec ekskluzivno dostopne samo članom spletne akademije.

Kaj program zajema?

  • Mesečno energijsko napoved, ki te usmeri skozi tekoči mesec in ti pove, kakšno delovanje je v tem določenem mesecu priporočljivo in katero ne. Spoznaš naravne ritme in svojo vpetost v cikličnost narave.
  • ENERGIJSKE SINHRONIZACIJE V ŽIVO v času intervalov – unikatnost in posebna vrednost programa so skupinske energijske sinhronizacije (3x mesečno), ki jih izvajamo online, vedno na prvi dan posameznega intervala (vse delavnice ostanejo dostopne v tvoji online učilnici tudi kasneje, skozi celoten program)
  • MESEČNA MEDITACIJA za domačo uporabo kadarkoli, kjerkoli – meditacija je ustvarjena v skladu s trenutnimi ritmi in energijskimi tokovi v naravi, prilagojena sodobnemu, podjetnemu, ustvarjalnemu posamezniku/ci, ki želi ustvarjati bolj lahkotno in napredno
  • Smernice na treh ključnih področjih življenja – zdravje/narava, delo/kreacija in odnosi, ki jih prejmeš v točno določenem času, ki je ugoden. To pomeni, da tvoja aktivnost, ki jo izvedeš “pravočasno” na podlagi teh smernic, doseže veliko večjo učinkovitost in rezultat, kot sicer.
  • Vsak mesec ti ponudim eno praktično orodje iz lastne prakse (joga, dihanje, vokalno izražanje) – prejmeš v obliki posnetka
  • Skozi celoten program sem s tabo kot tvoja osebna mentorica. Na voljo pa ti je tudi medsebojna motivacija članov v zaprti Facebook skupini in priložnost za povezovanje.

Več info o programu:

https://anacordum.teachable.com/courses/category/Kreiram-svoje-svetlobno-leto

 

Prihajajoče sinhronizacije v času intervalov: