Naredimo skupaj s tabo (uvodni posvet)

30.00
Prijavi se

Te mika narediti spletni tečaj ali pa online program, vendar te skrbijo vse tiste tehnične zadeve, ki se tičejo snemanja?

Ok, spletnega programa ne moremo posneti namesto tebe. Pravzaprav ga niti spisati ne moremo namesto tebe. Ker vsebina je tvoj know-how, tvoja izvedba pa dodana vrednost programa.

Lahko pa ti prehod v svet online programov (bodisi avtomatiziranih ali pa tistih vodenih – tako daljših programov kot samostojnih delavnic) olajšamo tako, da del tehničnih rešitev NAREDIMO SKUPAJ s tabo ter ti pri tem še namignemo, kako se ga lotiti, da bo narejen čim hitreje in čim lahkotneje – torej tako, kot je pisano tebi na kožo

Če smo drug drugemu ustrezen ‘partner’ lahko najlažje ugotovimo na osebnem posvetu. Naroči se na uvodni posvet, kjer nam zaupaš svoje želje, mi pa ti povemo, kako se to lahko naredi (hitreje, ceneje, optimalneje …).

60-minutni posvet se izvede osebno a na daljavo, preko aplikacije Zoom. Link za rezervacijo termina dobiš takoj po prijavi – klikni na gumb Prijavi se (če si na računalniku) ali na modri gumb z vozičkom (če si na mobitelu). Prosim, upoštevaj dejstvo, da je prvi možni termin za srečanje vedno šele 48 ur (ali več) v naprej.

Več informacij: https://www.eDogodek.si/Kreiraj/naredimo-skupaj/

Cena je brez DDV, nismo davčni zavezanci.