eDogodek.si naredimo s tabo ali zate (tehnične rešitve in prilagoditve klasičnih programov)

0.00
Prijavi se

Kaj pa tehnični suport in “naredi z mano” rešitve?

Ok, spletnega programa ne morem(o) posneti namesto tebe. Pravzaprav ga niti spisati ne morem(o) namesto tebe. Ker vsebina je tvoj know-how, tvoja izvedba pa dodana vrednost programa.

Lahko pa ti prehod v svet online programov (bodisi avtomatiziranih ali pa tistih vodenih – tako daljših programov kot samostojnih delavnic) olajšam(o) tako, da NAREDIM(O) S TABO. Del tehničnih rešitev pa celo NAREDIM(O) lahko tudi ZATE.

Če smo drug drugemu ustrezen ‘partner’ lahko najlažje ugotovimo na osebnem posvetu. Naroči se na 1-urni BREZPLAČEN posvet, kjer nam zaupaš svoje želje, mi pa ti povemo, kako ti lahko pomagamo in koliko to stane ali pa te usmerimo dalje.

Okvirna cena nadaljnih tehnično – didaktičnih storitev:

  • pregled obstoječih trening/ učnih materialov (velja predvsem za že narejene posnetke, ki jih je treba tehnično prilagoditi v video lekcije): 10 – 50 €
  • izdelan didaktični načrt (projekt prilagoditve programa za online okolje) z natančno opredeljenimi tehničnimi rešitvami: 30 – 120 €
  • tehnično urejanje video lekcij (dodatno lahko dodamo še eOrodje za snemanje in trening): približno evro na minuto surovega materiala (v primeru da gre za načrtno posnet posnetek, na katerega smo te pripravili; v kolikor gre za spontan posnetek, na primer posnetek ‘live’ srečanj, se cena lahko podvoji)
  • trening z eOrodji: 10 – 30 € na uro
  • na voljo tudi treningi in tehnične storitve za suportive dejavnosti eduBiznisu: email marketing, postavljanje in urejanje spletnih/ pristajalnih strani, postavitev in urejanje spletne akademije, upravljanje facebook skupine za edukativne namene, nastavitev Facebook pixla in Google analitike …

Brezplačen eno-urni pogovor se izvede osebno a na daljavo, preko aplikacije Zoom (več informacij dobiš, ko se prijaviš na brezplačen posvet).

Pogovor vodi Marija Maruša Jovanović, vodja eDogodek.si ali nekdo iz ekipe tehničnih projektnih menedžerjev.