eDogodek.si tehnične rešitve

Kaj pa tehnični suport in “naredi z mano” rešitve?

Ok, spletnega programa ne moremo posneti namesto tebe. Pravzaprav ga niti spisati ne moremo namesto tebe. Ker vsebina je tvoj know-how, tvoja izvedba pa dodana vrednost programa.

Lahko pa ti prehod v svet online programov (bodisi avtomatiziranih ali pa tistih vodenih – tako daljših programov kot samostojnih delavnic) olajšamo tako, da del tehničnih rešitev NAREDIMO ZATE ter ti pri tem še namignemo, kako se ga lotiti, da bo narejen čim hitreje in čim lahkotneje – torej tako, kot je pisano tebi na kožo

Če smo drug drugemu ustrezen ‘partner’ lahko najlažje ugotovimo na osebnem posvetu. Naroči se na 30-minutni BREZPLAČEN posvet, kjer nam zaupaš svoje želje, mi pa ti povemo, kako ti lahko pomagamo in koliko to stane ali pa te usmerimo dalje. KLIKNI gumb REZERVIRAJ POSVET in dobil boš nadaljna navodila, kako se prijaviti na brezplačen posvet.

Primeri tehničnih storitev:

  • urejanje video lekcij – ti posnameš, mi porežemo, polepšamo, dodamo podnapise in podobno
  • naredimo ti tipske prosojnice, s katerimi hitreje izdeluješ grafike za spletne tečaje in eDelavnice (webinarje)
  • na podlagi narejenega videa, naredimo prosojnice in dodelamo tvojo prezentacijo
  • soFacilitiranje oz. tehnično soupravljanje ali tehnična priprava na izvajanje eDelavnic/ webinarjev v živo
  • na voljo tudi treningi in tehnične storitve za suportive dejavnosti eduBiznisu: email marketing, postavljanje in urejanje spletnih/ pristajalnih strani, postavitev in urejanje spletne akademije, upravljanje facebook skupine za edukativne namene, nastavitev Facebook pixla in Google analitike …

Brezplačen 30-minutni pogovor se izvede osebno a na daljavo, preko aplikacije Zoom (več informacij dobiš, ko se prijaviš na brezplačen posvet).

Pogovor vodi Marija Maruša Jovanović, vodja eDogodek.si ali nekdo iz ekipe tehničnih projektnih menedžerjev.