20.00

Kategorija:

Opis

Uvodni posvet je namenjen najinemu prvemu srečanju – torej če se še sploh ne poznava, na tak način ugotoviva, ali sva drug drugemu ustrezen poslovni partner in če se najina pričakovanja (glede projekta in sodelovanja) sploh ujemajo.

Seveda pa se ne imenuje “posvet” kar tako – gre za to da te že na samem uvodnem srečanju opremim s številnimi konkretnimi nasveti (na primer: če kreiraš nove vsebine, ti lahko na hitro izdelam konkreten izvedbeni načrt; lahko ti pokažem konkretna orodja in pristope, kako se lotiti snemanja ali priprave gradiv; lahko ti dam konkreten feedback na obstoječ online program in  podobno). Tako se tudi lažje odločiš, ali so rešitve, ki jih predlagam, v skladu s tvojimi pričakovanji. Ter premisliš, ali jih želiš realizirati sam ali z mojo pomočjo.

Ravno zato je posvet plačjiv (znesek je res simboličen). Vplačani znesek pa predstavlja vavčer, ki ga nato lahko unovčiš pri koriščenju nadaljnih storitev.

Gre za 60-minutni posvet, ki se izvede osebno a na daljavo, preko aplikacije Zoom. Link za rezervacijo termina dobiš takoj po prijavi – klikni na gumb Naroči. Prosim, upoštevaj dejstvo, da je prvi možni termin za srečanje vedno šele 48 ur (ali več) v naprej.

Več informacij: https://www.eDogodek.si/Kreiraj/naredimo-skupaj/

Cena je brez DDV, nismo davčni zavezanci.

Uvodni posvet te ne zavezuje k nadaljnjemu sodelovanju z mano.