fbpx

Vpiši se v brezplačen spletni tečaj Kako narediti učinkovit spletni tečaj … in naredi zasnovo (strukturo) za svoj spletni tečaj!

Ker želim, da izkusiš pristno izkušnjo spletnega učenja, sem spletni tečaj naložila v tako imenovan Learning Management System (LMS) – profesionalno platformo za upravljanje učenja (v spletno učilnico, po domače). Spletni tečaj se tako nahaja v eDogodek.si akademiji na platformi Teachable. Zato je za vpis potrebna registracija (uporabniški račun) z imenom, mejlom in geslom.

Enostaven vpis – z enim klikom – če imaš gmail račun

Če imaš gmail račun, potem se boš lahko prijavil kar s klikom na Vpiši se z Google računom.

Z mejlom in izbranim geslom (ali svojim Google računom) lahko nato kadar koli kasneje prosto dostopaš do vsebine tečaja – ko želiš, kadar želiš in kolikor časa želiš. Platforma pa pri tem beleži, kaj si že predelal in ti tako omogoči še TeHnostavnejšo učno spletno izkušnjo.

V kolikor kadar koli želiš izbris uporabniškega računa z eDogodek.si akademije, ti bo znotraj platforme na voljo opcija za izbris računa. Več o tem in vseh drugih malenkostih za dobro učno izkušnjo izveš že takoj na začetku spletnega tečaja. Tako da se samo prepusti spletni izkušnji – vse bo razloženo ob pravem času. 😊

V spodnji obrazec vnesi svoj mejl, s katerim si se prijavil na prejem brezplačnega ePriročnika Spletni tečaji od A do Ž (to je mejl, na katerega sem ti torej poslala ePriročnik in druge eNovice).

Po kliku na gumb “Prijavi se brezplačno” boš preusmerjen na registracijski obrazec za brezplačen vpis na eDogodek.si akademijo. 

Prijetno eDogodkanje,

Maruša

P.s.: Če naletiš na kakršne koli težave z dostopom do spletnega tečaja ali če imaš še kakšno drugo vprašanje, mi piši na marusa@eDogodek.si

Spletno stran upravlja EduBiz, Marija Maruša Jovanović s.p., Kamnik

Politika zasebnosti