Spletni tečaj o pripravi eTečajev – akcijska ponudba (samo še do 15. aprila 2020)

Kdaj:
7. marec 2020 @ 15:29 – 15. april 2020 @ 16:29
2020-03-07T15:29:00+01:00
2020-04-15T16:29:00+02:00
Cena:
33

Hojla,
pred slabim mesecem je bilo 2 leti, kar sem lansirala spletni tečaj o pripravi in snemanju video lekcij in spletnih tečajev.
In ja, spletni tečaj je še vedno enak (z izjemo dveh novih lekcij, ki sem ju dodala vmes). Še vedno je živ in aktualen – ker so stvari v njem večne! Ker ne gre zgolj za tehnične vodiče skozi postopek snemanja, temveč za vsa znanja, ki so bila aktualna že tudi, ko sem sama začela delati spletne tečaje nekje okoli leta 2004.

Vključuje tako PRINCIPE izobraževanja odraslih kot tudi seveda tudi osnovne tehnične veščine.

Ja, nisem oseba, ki je včeraj naredila prvi eTečaj, in bila tako navdušena, da sem se odločila, da naslednji dan zadevo začnem učiti druge (čeprav, priznam, sem tudi po 16-ih letih izdelave spletnih tečajev nad tem formatom še vedno blazno navdušena).

Ne, za mano je več 100 spletnih tečajev, izdelanih v več kot 5-ih jezikih.

In če(prav) se včasih morda zazdi, da “kompliciram”, ko vam dajem na-vodila, kako delati določene zadeve, to ni zato, ker sem komplikator po duši ali ker bi želela, da “delate več”. Ne, to je preprosto zato, ker po 10-ih letih, kolikor časa vodim tudi druge pri izdelavi spletnih tečajev (in ne zgolj delam eTečaje sama), vem, kje se lahko zatakne.

Veste, spletni tečaji so en tak “hecen” format – na prvi pogled se zdi, da jih je prav na izi narediti: usedeš se in se snemaš.
A kmalu – običajno seveda šele po tem, ko je narejen v celoti in ga začnejo predelovati prvi udeleženci – pridejo lahko na plano vsi “okostnjaki”. Tiste male malenkosti, na katere nismo niti pomislili ali za katere smo zamahnili z roko “češ, saj to ni tako pomembno”.

Zato moj spletni tečaj ni samo eVodič, ki ga preletiš, temveč je zelo podroben, poln malih malenkosti, ki te opozorijo korak za korakom, na kaj moraš biti pozoren.

In ja, kratek je! Res je kratek – samo 2 uri in pol. A to ne pomeni, da nima veliko vsebine.

Ravno obratno: ker sem upoštevala nasvet, po katerem se dela TRAJNOSTNE spletne tečaje (take, ki so aktualni več let), sem, preden sem ga začela snemati, natančno spisala vse korake in vse pomembne malenkosti, ki sem jih želela predati. In čeprav večina zmajuje z glavo ob mojem nasvetu, da naj vsebino/ govor za spletne tečaje spiše vsaj v grobem (ne govorim o vodenih online programih ali lekcijah za le-te, tam tudi jaz ne pišem tekstov v naprej), je ravno to ena velikih prednosti – od mene dobiš točno samo tiste informacije, ki jih potrebuješ.

Vse skupaj pa je tako tudi časovno optimizirano (kar naredi preizkus: pripravi nekaj slajdov ter prosto govori ob njih ter se štopaj, nato pa isto vajo ponovi z v naprej napisanim govorom!).

In prav zaradi vseh teh priprav in nasvetov (ki jih seveda delim v eTečaju tudi z vami), lahko še po dveh letih prodajam svoj ENAK spletni tečaj. Ker točno to je cilj spletnih tečajev za samostojno učenje.

In ja, vem oz. razumem, da imajo nekateri raje vodenje za roko in učenje ena na ena. Vendar vam zagotavljam, da je spletni tečaj prav zato najboljši format, da vodite svoje stranke za roko – ena na ena.

Spletni tečaj – če ste ga smiselno zasnovali – vsebuje točno vse korake, vsa področja, ki jih mora vaš udeleženec obvladati. Če ste dobro premislili vse korake, torej spletni tečaj ne bo “pozabil povedati” kakega pomembnega napotka – kar se lahko kaj hitro zgodi na posvetu ena na ena.

Spletni tečaj, no, kar vaš klon, bo vedno spočit in stranki na voljo takrat, ko je tudi ona pripravljena delati.
Prav zato sama (kljub temu da imam v ponudbi seveda tudi delo ena na ena) svojim strankam raje priporočam, da predelajo spletni tečaj.

Ker sem ga res skrbno načrtovala in premišljeno posnela vse korake, je enak oz. še boljši, kot če bi kazala stranki to na treningu ena na ena. Sledenje korakom in na-vodilom v eTečaju pa je res enostavno. Pogledaš, kaj sem naredila, ter isto narediš tudi sam. Pika. Simple as that. Preprosteje ne gre.

In ne, skoraj ni možnosti, da bi se kje zataknilo, saj so stvari res enoznačne (straightforward, bi se reklo). Če lahko slediš navodilom v temle Promo eTečaju (bit.ly/promo-eTecaj), potem boš brez problema sledil tudi temu daljšemu, poglobljenemu spletnemu tečaju.

In ja, če si predelal promo eTečaj in se ti zdi, da je to dovolj, naj te opomnim, da je to zgolj “promo” eTečaj. Z njim ti želim demonstrirati moj način poučevanja in ti omogočiti, da preveriš, če ti tak način učenja ustreza. Seznanim te tudi z vsemi tehničnimi zadevami, da veš, kaj potrebuješ. Žal pa ne gremo v globine. Ne pojasnim ti vseh “hakeljcev”, ki se ti lahko zgodijo na poti priprave in snemanja spletnih tečajev.

In ja, (za)ve(da)m se tudi, da snemanje spletnih tečajev ni “mačji kašelj”. Običajno vanj zapakiramo leta znanja in izkušenj ter ogromno količino informacij. Zato pač traja, da ga naredimo. In normalno je, da včasih malo izgubimo fokus …

Prav zato sem posebno pozornost namenila še eni točki: projektnemu menedžmentu pri pripravi eTečaja. Pravzaprav je kar celoten eTečaj zastavljen kot tvoji lastni projektni menedžer, ki te vodi skozi 10 korakov. Seveda lahko vseh 10 korakov “za vajo” narediš v enem popoldnevu, na neki krajši, demo vsebini.

A ko se lotiš “zaresnega” eTečaja, ne rabiš narediti vseh 10 korakov naenkrat. Dovolj je en korak naenkrat. Saj veš, kamen na kamen, palača, korak za korakom, narejen eTečaj! To je lahko en korak na teden ali pa na mesec ali dva …

Je pa res nekaj: je treba delat’! Samo to da preletiš spletni tečaj, ne bo naredilo nobene spremembe. Tvoj lasten eTečaj bo o(b)stal na isti točki, kjer je. Samo “action takers are money makers”! Ampak mislim, da ti to imaš! Podjetniški duh, želja po raziskovanju, pripravljenost na ‘iti ven iz cone udobja’ (in sesti pred kamero ali pa posneti svoj glas ali pa premagati notranjega kritika, ki pravi “kdo sem jaz, da bi učil o tem”.)

Da ti torej pomagam narediti premik naprej, sem se odločila, da ob 2. obletnici spletnega tečaja ponudim 24-odstotni popust na sicer že tako znižano ceno. Torej, namesto redne cene 98 €, dobiš popust na znižano ceno, ki je trenutno 67 €. Tako je trenutna akcijska cena 50,90 €. Da pa ti približam tudi dosto do eOrodja, ki ga sama uporabljam za snemanje eTečajev (in na katerem je prikazano tudi snemanje v eTečaju), ti poklanjam še celo leto dostopa do Screencast-o-matica v obliki znižanja cene za ceno letne naročnine (17,60 €). Tako je tvoja končna cena samo 33,30 € oz. da zaokroživa na 33 €.
33 € za TRAJEN dostop do eTečaja!

In pazi, to še ni vse, hehe: vsi kupci eTečaja dobijo tudi dostop do dveh suportnih eUčilnic – do eUčilnice za uporabo Screencast-o-matica in do eUčilnice za uporabo platforme Teachable. Obe eUčilnici sta na voljo kot referenčna točka, kamor te usmerim, če se ti kakor in kadar koli zatakne pri tehnični uporabi.

Skratka, za samo 33 € ti je na voljo mojih več kot 10 let izkušenj kreiranja spletnih tečajev, strnjenih v samo 2 in pol urnem tečaju ter ti je na voljo v obliki avtomatiziranega mentorja, ki ti je na voljo vedno točno takrat, ko sam želiš in ko si pripravljen na naslednji korak!

Odklikaj na nakup eTečaja v moji spletni trgovini:
➡️ https://www.edogodek.si/eDog-472/kako-posneti-spletni-tecaj/
1. Vrži izdelek v košarico (klikni gumb Naroči).
2. V okence Koda kupona vpiši kodo “marec2020” (brez navednic) in klikni Unovči kupon.
3. Cena se bo zmanjšala na 33 € – klikni Nadaljuj na oddajo naročila.
4. Nato sam še vpiši svoje podatke za izdajo računa in izberi možnost plačila – bodisi preko PayPala (lahko s kreditno kartico), naročilo z neposredno bančno transakcijo (račun prejmeš, ko dobim nakazilo) ali pa izbereš dobri preverjeni način, imenovan “račun”, pri čemer ti v roku nekaj dni pošljem račun.

Aja, obletnico praznujem zgolj 14 dni, zato je ta cena na voljo zgolj do 21. marca 2020 do 23:59!