Facilitiraj v živo

Naj bojo skupinski spletni procesi v živo (izobraževalne delavnice, delovni sestanki, timska srečanja, strateške delavnice ipd.) tudi na daljavo interAktivni, vključujoči in dinamični 

Učinkovite online delavnice v živo so vedno mešanica poznavanja videokonferenčne tehnologije in drugih digitalnih orodij, ki so nam na voljo, ter poznavanja facilitatorskih metod in tehnik, ki jih je treba – zaradi zakonitostni dela na daljavo – nekoliko prilagoditi in znati učinkovito izvesti s pomočjo različnih spletnih orodij.

Izberi, kaj potrebuješ:

Skupinski treningi te pripravijo bodisi na

  • tehnično rokovanje z Zoom-om: od osnov upravljanja z Zoom-om do tega, kako deliti ekran, kako učinkovito prezentirati, kako učinkovito navigirati in upravljati komuniciranje v skupini, kako pripraviti in izvesti break-out rooms za delo po skupinah …
  • pripravo in izvedbo facilitatorskih tehnik, s katerimi lahko učinkovito spodbudiš sodelovanje in učenje v skupini (ta trening vključuje tudi tehnični trening) .

Vse treninge je možno izvesti tudi za zaključene skupine – piši na marusa@eDogodek.si

Potrebuješ pomoč pri dizajniranju spletne izobraževalne delavnice?

Ne glede na to, ali moraš prenesti obstoječo “klasično delavnico” v spletno obliko ali pa zasnovati program na novo, sem ti na voljo.

Vodim te skozi proces načrtovanja spletne delavnice (oz. daljšega spletnega usposabljanja s serijo spletnih delavnic) ter ti pomagam pripraviti gradiva in digitalne pripomočke. Po potrebi tudi potrenirava vse tehnične zadeve.

Za tovrstno pripravo običajno potrebujemo dve do tri 2-urni srečanji. Za dobro pripravo je potrebno to opraviti najkasneje teden do dva pred dejansko izvedbo delavnice/usposabljanja.

Rezerviraj kratek, 15-minutni brezplačen klic, da se pomeniva in uskladiva glede pričakovanj.

Bi rad spoznal, kako sama vodim interAktivne eDelavnice in se hkrati naučil Zoom-anja?

Na voljo imam krajše (90-minutne) spletne delavnice preko Zooma. Na njih predelamo in preizkusimo konkretna orodja v Zoom-u.