#04 Kaj so naročnine na eDogodek.si in kako delujejo?

Naročniški paketi na eDogodek.si določajo, koliko eDogodkov ima lahko posameznik objavljeno in koliko časa. Za poenostavitev smo vse pakete omejili na 3 mesece in jih nato razdelili glede na število eDogodkov in vsebino (vključene eTečaje in ePrograme za suport izvajalcem).

Če ponudnik nima naročenega nobenega paketa, pomeni, da njegovi eDogodki (tudi če jih vpiše v sistem in četudi jih mi odobrimo) NE BOJO vidni za uporabnike/ udeležence.

To pomeni, da ponudnik lahko vpiše eDogodek (da vidi, kako to izgleda), vendar mora – če želi da bo eDogodek javno viden – kupiti/ naročiti ustrezen naročniški paket (za vidnost enega eDogodka, zadošče brezplačen štartni paket). Dokler nimaš javno objavljenega vsaj enega eDogodka, pa tudi predstavitev tvoje eAkademije ni vidna.

eDogodki prav tako niso vidni, v kolikor ima ponudnik vpisanih VEČ eDogodkov, kot jih predpostavlja njegov paket. Primer: če ima ponudnik kupljen paket, ki mu omogoča objavo največ 1 eDogodek, in v sistem vnese drugi eDogodek, tudi prvi,  že objavljeni eDogodek, ne bo več viden. V tem primeru mora kupiti nov (višji) paket ali pobrisati enega od  eDogodkov.

Naročniški paketi so vidni na eDogodek.si/KREIRAJ

Nakup paketa se opravi preko Moj račun/ Moja eAkademija/ Naročnina … – glej sliko spodaj

Plačilo se izvrši na podlagi neposredne bančne transakcije ali preko Paypala in velja 3 mesece od dneva prejema plačila. Pred iztekom naročniškega obdobja ponudnika obvestimo o skorajšnjem poteku. Naročnina se ne podaljša avtomatsko!