fbpx

Trenutna prosta mesta – prijave do 26. 1. 2024

Pripravila sem “šnelkurs“, torej eno tako krajše individualno mentorstvo, v katerem se osredotočiva predvsem na tehnični aspekt priprave in snemanja spletnega tečaja.

  • Najprej narediva ali izpiliva tvojo strukturo (vsebinsko zasnovo) spletnega tečaja.
  • Nato pripraviva storyboard in opraviva mini trening snemanja – da te pripravim, kako to delati na čim bolj lahkoten (tebi na kožo pisan) način.
  • Nato pogledava še urejanje in dodelava za spletno učno izkušnjo v spletni učilnici.

Ker so orodja, s katerimi pripravljamo spletne tečaje, v zadnjem času tako napredovala, hkrati pa sem jaz še dodatno izpilila svoje procese, lahko takle “tečaj ena na ena” ponudim, da ga izvedeva v samo treh srečanjih (3x 60-minutno srečanje). Srečanja so lahko izpeljana v tempu, ki ga določiš sam – v enem tednu ali pa skozi tri tedenska srečanja. Skratka, vse lahko opraviva že v naslednjem mesecu.

Do katere meje boš izdelal spletni tečaj?

To je predvsem odvisno od tebe – od tega, kako izdelano sliko spletnega tečaja že imaš, od tvojih osnovnih tehničnih veščin, predvsem pa od časa, ki ga imaš na voljo, da vmes med srečanji zadeve pripraviš do konca in posnameš.

Vsekakor je moj cilj, da narediva en vsebinski modul ter uvodni, onboarding modul. To dvoje je dovolj, da lahko lansiraš (prodaš ali izvedeš pilotno izvedbo) spletni tečaj in ga nato v miru dodeluješ sproti, ko imaš vpisane udeležence.

Trenutno aktualna ponudba. 360 €

In da je vse še lažje, dodam zraven tudi 2-mesečni dostop do članskega programa Spletni hub za eduPodjetnike – v vrednosti 84 €.

Tako boš imel 2 meseca na voljo tudi dostop do posnetih napotkov glede priprave in snemanja spletnih tečajev. Hkrati pa sta ti v prvih dveh mesecih v spletnem hubu na voljo prva dva mesečna izziva, v katerih postavljaš temelje online eduBiznisa: vse od zasnove svoje spletne izobraževalne ponudbe (za promocijo in prodajo) do postavljanja temeljev promocijsko – prodajnih aktivnosti.

Tale ponudba je veljavna za prijave do 26. januarja 2024 (s prvim srečanjem pa štartava lahko že 30. januarja 2024 (oziroma čim prej v naslednjem mesecu).

In pa – mislim, da je logično 😀 – da ker vključuje moje osebno vodenje, da je na voljo za omejeno število oseb. Torej, kdor prej pride, prej melje.

🌟 Torej, si morda ti tisti, ki bo že naslednji mesec lahko prodajal svoj spletni tečaj?

➡ Če je tvoj odgovor ja, se prijavi tako, da mi pišeš na marusa@eDogodek.si – zapiši, da se prijavljaš na “hitri tečaj izdelave spletnega tečaja” in zapiši termin, ko bi lahko začel s prvim srečanjem. Jaz pa se ti oglasim nazaj z detajli.

Aha, še to: vsa srečanja so (kakopak) preko Zooma – glede ure izvedbe se lahko prilagodim in je lahko kadar koli tekom dneva.

Kar se pa tiče orodij, v tej fazi potrebuješ le program za pripravo in snemanje spletnih tečajev (ScreenPal – 6 $ na mesec ali 36 $ za letno licenco) in morda še Canvo (lahko tudi brezplačna različica) ali PowerPoint . Vsekakor pa NE potrebuješ še platforme za spletne učilnice (LMS sistema).

No, sicer pa veš, kako to gre, če imaš kakšno vprašanje – piši na marusa@eDogodek.si