eDogodek.si – digitalne izobraževalne rešitve …

Kvalitetne in preproste eLearning rešitve – dostopne tudi za male … podjetnike/ organizacije/ budžete/ time

Če so bile še nekaj let nazaj digitalne izobraževalne rešitve (beri: spletna izobraževanja) na voljo le za (velike) organizacije z velikimi budžeti in (velikimi) ekipami ljudmi, ki so obvladali (draga in) kompleksna eOrodja … je razvoj tehnologije napredoval tako daleč, da danes praktično vsak, ki ima svoj prenosnik, mikrofon in spletno kamero že lahko snema spletne tečaje, izvaja eDelavnice v živo (malo bolj interaktivne webinarje) in vodene online programe ter upravlja lastno eAkademijo.

Osebe, ki p(r)odajajo svoj know-how (#eduPodjetnik-i) tako pridobivajo vse več svobode – tako svobode izbire časa kot tudi lokacije dela ter doseg novih strank za relativne nizko ceno – lahko že za nekaj deset evrov na mesec (kar je manj kot strošek enega dneva najema predavalnice).

  • Vendar pa vsak posnetek (četudi ga posname predavatelj z dolgo kilometrino) še ni video izobraževanje (ali spletni tečaj).
  • In vsak webinar v živo (četudi podaja kopico sicer uporabnih informacij) še ni eDelavnica, ki bi zagotovila, da naša stranka, naš udeleženec, dejansko nekaj zna narediti (ne le ve).
  • In vsak voden program, izpeljan na daljavo, še ni kvaliteten online program, ki bi res prinesel spremembe, nove veščine, transformacijo!

Saj veš: ljudje lahko pogulajo informacije, plačajo pa za transformacije!

Še nihče ni šel v fitnes zgolj zato, da ve, kako postati fit … ampak zato, da to dejansko postane.

In transformacije (ali pa “samo” spremembe vedenja/ navad, nove veščine …) se ne zgodijo samo zato, ker podajamo informacije, temveč zahtevajo kvalitetno učno izkušnjo – da naše udeležence res popeljemo od točke A do točke B.

Kvalitetna učna izkušnja na daljavo (ne glede na to ali je avtomatizirana ali vodena, v živo ali pa asinhrono) tako zahteva:

  1. kvaliteten načrt (e)učne izkušnje (Learning Experience Design)
  2. dobro ePrezentacijo in učinkovito vizualizacijo (Visual Design for eLearning)
  3. ter eOkolje z(a) dobro, enostavno in udeležencu-prijazno navigacijo (Learning Management System).

Ne dovoli, da te zapelje miselnost, da če nekdo tvojo vsebino na spletu predeluje, da se že izobražuje!

Virtualna učna izkušnja zahteva pri pripravi in izvedbi še več pozornosti kot klasična izvedba: slab vtis oz. slaba izkušnja v virtualnem svetu ponavadi pomeni, da naš udeleženec “zapre vrata” (no, okno brskalnika ali pa aplikacijo) in ne čaka na tvoj “popravni izpit”.

Ne pozabi: kvalitetne digitalne izobraževalne rešitve so sedaj dostopne tudi za male!

In eDogodek.si filozofija je, da si tudi stranke, udeleženci malih izvajalcev (solo-podjetnikov in manjših organizacij/ oddelkov) zaslužijo nadpovprečno virtualno izkušnjo.

  • Če si čisti začetnik v pripravi in izvedbi eDogodkov, ti pomagam pri prvih spopadih s pripravo video izobraževanj, izvajanjem eDelavnic in upravljanjem vodenih online programov ter eAkademije; skupaj s tabo načrtujem eDogodke za promocijo ali prodajo in/ ali ti tehnično pomagam pri obdelavi in vizualni dodelavi tvojih spletnih izobraževanj.
  • In če si že “stari (ali malo manj stari) maček” v svetu eDogodkov, ti pomagam tvojo virtualno učno izkušnjo še nadgraditi in/ ali ti olajšati delo s soFacilitiranjem vodenih eDogodkov ter ti prihraniti nekaj časa pri pripravi, obdelavi in grafični dodelavi tvojih trening materialov (video posnetkov in drugih gradiv).

Vse moje storitve so na voljo v obliki naredi-sam (ob pomoči mojih spletnih tečajev in online programov) ali naredimo-skupaj (ali celo naredimo-zate), kjer del storitev opravimo skupaj s tabo ali zate.

eDogodek.si/KREIRAJ

Prijetno eDogodkanje!

~ Maruša, eLearning entuziastka, ki poskrbi, da tvoji spletni izobraževalni dogodki zagotovijo čim boljši (učni) rezultat tvojih strank in da so tvoja video izobraževanja dodelana za najboljšo virtualno (učno) izkušnjo.

 

Iščeš konkretne rešitve?

Povej mi, kaj pripravljaš pa te usmerim na pravo rešitev.