Kaj pripravljaš?

Hojla, Maruša tukaj,

Kaj pripravljaš in pri čem potrebuješ pomoč?

→ eDogodek.si/KREIRAJ: Želim posneti spletne izobraževalni program (eTečaj za samostojno učenje in/ali voden spletni izobraževalni/mentorski program) in ga izobraževalno učinkovito ter tehnično lahkotno upravljati preko spleta 

→ eDogodek.si/FACILITIRAJ: Želim pripraviti in facilitirati participatoren spletni (izobraževalni) dogodek v živo (izobraževalno/predstavitveno eDelavnico v živo, spletno usposabljanje v živo in druge vrste izobraževalnih eDogodkov v živo)

→ eDogodek.si/MENEDZIRAJ: Želim postaviti svojo spletno akademijo in upravljati (menedžirati) svoje spletne izobraževalne programe (spletne učilnice za spletne tečaje in/ ali mentorsko podporo)

→ eDogodek.si/PROMOVIRAJ: Želim promovirati svoj spletni izobraževalni dogodek (spletni tečaj, eDelavnico v živo, voden online program, mentorski program …) oz. svoj eduBiznis (priprava promocijskih spletnih izobraževalnih programov in spletnih izobraževalnih dogodkov v živo)

 

Ne veš, kje začeti? Predelaj BREZPLAČEN online program

Svet sodobnega eduPodjetništva je širok in zajema različne zadeve, ki pa se med seboj precej povezujejo in dopolnjujejo. Začeti na napačnem koncu lahko pomeni še več dela ali frustracije, ker nekaj ne deluje, tako kot vsi pravijo.

Zato te vabim, da se zadeve lotiš strukturirano. Ob tem ti je lahko v pomoč moj BREZPLAČEN spletni izobraževalni program. Zastavila sem ga kot en tak mini online trening – torej z vsemi aktivnostmi (ki jih seveda ne rabiš delati, če ti ni do tega) in po vseh “zakontostih” spletnega poučevanja.

Bi z mano rad preveril, kje ti lahko pomagam jaz osebno?

Rezerviraj kratek, 15-minutni (brezplačen, jasno) telefonski klic z mano, pa ugotoviva, kako lahko tudi ti (ali tvoja ekipa, sodelavci …) eDogodkaš.