Kaj pripravljaš?

Hojla, Maruša tukaj,

Kaj pripravljaš in pri čem potrebuješ pomoč?

→ eDogodek.si/KREIRAJ: Želim kreirati spletne izobraževalne programe (eTečaje za samostojno učenje, eDelavnice v živo (Zoom/Webex/Teams), vodene spletne izobraževalne/mentorske programe) in jih izobraževalno učinkovito ter tehnično lahkotno upravljati preko spleta 

→ eDogodek.si/FACILITIRAJ: Želim pripraviti in facilitirati participatoren spletni (izobraževalni) dogodek v živo (eDelavnico, spletno usposabljanje ali strokovne konference in druge vrste eDogodkov v živo)

→ eDogodek.si/MENEDZIRAJ: Želim postaviti svojo spletno akademijo in upravljati (menedžirati) svoje spletne izobraževalne programe (spletne učilnice za spletne tečaje in/ ali mentorsko podporo)

→ eDogodek.si/PROMOVIRAJ: Želim promovirati svoj spletni izobraževalni dogodek (spletni tečaj, eDelavnico v živo, voden online program, mentorski program …) oz. svoj eduBiznis (priprava promocijskih spletnih izobraževalnih programov in spletnih izobraževalnih dogodkov v živo)

 

Ne veš, kje začeti? Predelaj BREZPLAČEN online program

Svet sodobnega eduPodjetništva je širok in zajema različne zadeve, ki pa se med seboj precej povezujejo in dopolnjujejo. Začeti na napačnem koncu lahko pomeni še več dela ali frustracije, ker nekaj ne deluje, tako kot vsi pravijo.

Zato te vabim, da se zadeve lotiš strukturirano. Ob tem ti je lahko v pomoč moj BREZPLAČEN spletni izobraževalni program. Zastavila sem ga kot en tak mini online trening – torej z vsemi aktivnostmi (ki jih seveda ne rabiš delati, če ti ni do tega) in po vseh “zakontostih” spletnega poučevanja.

Bi z mano rad preveril, kje ti lahko pomagam jaz osebno?

Rezerviraj kratek, 15-minutni (brezplačen, jasno) telefonski klic z mano, pa ugotoviva, kako lahko tudi ti (ali tvoja ekipa, sodelavci …) eDogodkaš.