eDogodek.si kreiraj

Da bo šlo kreiranje in promoviranje spletnih izobraževalnih dogodkov lažje

Hojla, Maruša tukaj, vodja eDogodek.si projekta,

če se še ne poznava, si lahko najprej prebereš zgodbo o eDogodek.si (v njej izveš, od kod ideja o projektu, kakšna je filozofija “zadaj” ter spoznaš tudi mene osebno in ves moj entuziazem nad spletnim izobraževanjem).

Čisto na kratko pa – eDogodek.si spletno mesto je zastavljeno kot

  1. oglaševalsko mesto, kjer se povezuje povpraševanje s strani ljudi, ki iščejo tovrstna znanja in rešitve, in ponudba s strani vas, eduPodjetnikov;
  2. izobraževalno mesto za udeležence eDogodkov, ki potrebujejo usmeritve pri rokovanju s tehnologijo in pomoč pri organizaciji samo-učenja (ter posredno s tem promocija učenja na sodoben način);
  3. suportno mesto za izvajalce/ ponudnike spletnih izobraževanj, ki  želite svoje spletne izobraževalne dogodke narediti na “naredi sam način”, a pri tem slediti visoki stopnji prefesionalnosti, kvalitete in izobraževalne vrednosti, jih strokovno izvajati, predvsem pa vse skupaj početi na kar se da avtomatiziran in optimiziran način.

Tako vsi paketi, vključno z brezplačnim, vsebujejo tako možnost oglaševanja/ promocije tvojih že postavljenih spletnih izobraževalnih dogodkov (eDogodkov) kot tudi učne vsebine (eTečaje, suportne eUčilnice) s praktičnimi napotki za kreiranje spletnih izobraževalnih vsebin (ne glede na format – avtomatizirani eTečaji, vodeni spletni programi, eDelavnice v živo, spletni naročniški programi)

Kako začeti – BREZPLAČNO?

Poglej spodaj, kakšne pakete sem pripravila, ter začni tako, da kreiraš BREZPLAČNO predstavitev svoje “eAkademije” ter dodaš prvi eDogodek – prav tako BREZPLAČNO. 

  1. Ustvari uporabniški račun na eDogodek.si in sledi navodilom v elektronskih sporočilih, ki jih boš prejel iz eDogodek.si info mejla.
  2. Če že imaš uporabniški račun na eDogodek.si, se prijavi in v Moj račun kreiraj svojo eAkademijo. eAkademijo odobrimo predvidoma v roku 24 ur – ob odobritvi dobiš mejl z nadaljnjimi navodili.

Če želiš vedeti več, o tem kaj ti predstavitev eAkademije na eDogodek.si prinaša, kako to izgleda, kaj je treba vpisati, kako to gre … si poglej 2-minutni video vodič.

 

eDogodek.si ŠTART paket
Za 3 mesece (0 €/ mesec)
0
Za "zelence", ki šele testirate svet online eduPodjetništva
Vsi dostopi do eUčilnic in eTečajev so za čas trajanja paketa
Predstavitev tvoje eAkademije
Objava enega (1) eDogodka
Objave v koledarju
eUčilnica za suport Teachable platformi
eUčilnica za suport snemanju s Screencastomaticom
eTečaj Kako narediti eTečaj
eŠola online eduPodjetništva
Želim kreirati eAkademijo
eDogodek.si MAKSI paket
Za 3 mesece (20 €/ mesec)
60
Za tiste, ki želite biti "modri" in pridobiti še dodatno znanje
Vsi dostopi do eUčilnic in eTečajev so za čas trajanja paketa
Predstavitev tvoje eAkademije
Objava do 15 eDogodkov
Objave v koledarju
eUčilnica za suport Teachable platformi
eUčilnica za suport snemanju s Screencastomaticom
eŠola online eduPodjetništva
Želim kreirati eAkademijo