eDogodek.si kreiraj

Izkoristi sodobno izobraževalno tehnologijo, da služi tebi, tvojemu izobraževalnemu · coaching · svetovalnemu  biznisu in tvojim strankam

Sodobna izobraževalna tehnologija – orodja za snemanje video izobraževanj, platforme za eDelavnice v živo (videokonferenčne spletne sobe) in platforme za upravljanje učenja (LMS – Learning Management System ali eAkademije) – je postala tako enostavna za uporabo, predvsem pa cenovno dostopna tudi solo/ malim eduBiznisom in eduPodjetnikom.

Hkrati pa prinaša več svobode eduPodjetnikom in hkrati sodobnega, udeležencem (strankam) prijaznega načina učenja in soDelovanja.

Vsak eduPodjetnik ima svoj (življenjski in izvajalski) stil, zato vsak eduBiznis potrebuje drugačno (kombinacijo) rešitev. Poišči svojo!

Svoj izobraževalni/ svetovalni/ coaching program v #eTečaj avtomatiziraj

Svoj (obstoječi ali novi) program AVTOMATIZIRAJ: naj tvoj “klon” dela 24 ur na dan in je dosegljiv udeležencem, ko njim ustreza.

Naredi mini spletni tečaj za PROMOCIJO.

Ali daljši spletni tečaj za OPTIMIZACIJO tvojega časa in PRODAJO tvojega know-howa.

Začni enostavno in preprosto – z opremo, ki jo že imaš.

 

 

Voden online program kot suveren #eFacilitator na daljavo facilitiraj (izvajaj)

Svoj (obstoečji ali nov) program IZVAJAJ na daljavo (deloma ali v celoti) – ohrani stik z udeleženci (interaktivnost), a pridobi svoboden (sodoben) način izvajanja.

Potrebuješ le 4 veščine in nekaj cenovno ugodnih (tudi brezplačnih) eOrodij, da lahko SUVERENO izkoristiš sodobno eduTehnologijo tudi v eduProgramih, ki jih VODIŠ OSEBNO.

 

 

Z #eAkademijo vse na enem mestu menedžiraj, promoviraj, marketiraj

Upravljaj vse svoje (spletne) izobraževalne programe na lastni spletni platformi (akademiji) in omogoči svojim strankam, da dostopajo do tvojih storitev na sodoben (svoboden) način.

Promoviraj nove programe (s pristajalnimi stranmi), upravljaj tekoče izobraževalne programe in individualna svetovanja/ coachinge ali ustvari spletno skupnost za podporo. Tudi za programe, ki so deloma (ali celo v celoti) vodeni ‘na terenu’.

Svoj #eduBiznis digitaliziraj in ga s sodobno (izobraževalno) tehnologijo optimiziraj

Svoj izobraževalni · coaching · svetovalni biznis s pomočjo sodobne (izobraževalne) tehnologije PROMOVIRAJ in OPTIMIZIRAJ.

Ne veš, kje začeti, kaj optimizirati s sodobno tehnologijo in kje ohraniti (ali še okrepiti) klasično izvedbo?

Preberi, kako se lotiti optimizacije – kreiraj ONLINE eduBIZNIS: