Kako tehnično enostavno upravljati mentorske/coaching programe na daljavo s pomočjo platforme Teachable

Spletno poučevanje nudi več kot samo spletne tečaje za samostojno učenje, kjer so udeleženci prepuščeni sami sebi, da delajo ali pa tudi ne.

Eden od meni osebno najbolj všečnih formatov so spletni mentorski (coaching) programi oz. z drugimi besedami: VODENI spletni programi

Njihova dodana vrednost je predvsem v tem, da mi, izvajalci, kot mentorji (ali coachi – če uporabljamo pri tem delu coaching) poskrbimo, da ima udeleženec (mentoriranec, klient, stranka) kar se da največ od programa.

Z usmerjanjem in vodenjem ga spodbujamo k opravljanju korakov (doseganju pomembnih mejnikov) ter mu s povratno informacijo zagotovimo, da svoje vire in znanje res maksimalno izkoristi.

Kako pa to lahko enostavno upravljamo, ko gre za spletno izvedbo?


Članek se nadaljuje spodaj …

Spoznaj osnove izobraževalno učinkovitih in tehnično lahkotnih online programov – vpiši se v BREZPLAČEN mini trening Online programi – od kreiranja do promoviranja spletnih izobraževalnih programov


Ker vsa komunikacija in celotno soDelovanje poteka na daljavo, se kaj hitro zgodi, da se kot mentorji (pa tudi kot mentoriranci) izgubimo med vso komunikacijo preko mejlov.

Zato tukaj pride v poštev, da si tudi upravljanje vodenih online programov poenostavimo “pod eno streho”. 

Kako ti lahko pomagam, da bo šlo kreiranje in menedžiranje online programov in spletnih učilnic lažje in hitreje?

Nauči se narediti sam – spletne tečaje, eDelavnice v živo (Zoom) in vodene mentorske/coaching programe –  s pomočjo programa Spletni edukator. Ali “rentaj možgane” in naredimo zate.