Naredimo skupaj

Te mika posneti spletni tečaj ali pa upravljati voden online program, vendar te skrbijo vse tiste tehnične zadeve, ki se tičejo snemanja, platform za upravljanje programov … oziroma se ti ne da ubadati z njimi?

Ali pa ti snemanje čisto dobro gre, a veš, da bi lahko svoje posnetke še vizualno in didaktično dodelal, da bojo bolj izobraževalni …

Ali pa sicer mogoče že snemaš in pripravljaš svoje vsebine, vendar zadeva ni dovolj lahkotna oziroma “na izi” in upaš, da se jo da kakor koli pospešiti (časovno) ali olajšati, kar se priprave tiče.

Morda te mikajo lastni vodeni mentorski/ coaching programi (ali pa jih celo že imaš), vendar bi jih rad didaktično/ izobraževalno ali tehnično dodelal?

Glej, posneti se ne moremo namesto tebe. V bistvu te tudi posneti ne moremo – ker je naša filozofija, da je snemanje video izobraževalnih vsebin veščina sodobnega eduPodjetnika/ izobraževalca in da moraš – če hočeš upravljati lastne online programe, to pač znati narediti sam.

Te pa razumemo, ja –  izbrati pravo opremo, pripraviti ustrezen prostor (domači studio ali snemalni kotiček), se znati postaviti pred kamero, upravljati program za snemanje … ja, res je polno enih detajlov, ki jih moraš znati narediti in ki znajo biti stresni – dokler, jasno, ti “ne pridejo v kri”.

Razumemo pa, da tudi ko ti pridejo v kri in ko si dovolj suveren, da se znaš postaviti pred kamero ali pa posneti svoj glas, da morda dodatno urejanje,  rezanje, pripise, podnapise in druga olepševanja raje prepustiš drugim.

Prav temu je namenjena storitev eDogodek.si/kreiraj/naredimo-skupaj!

Kako to gre? Najprej se spoznamo na uvodnem posvetu, nato pa se – glede na lastne želje, predznanje in potrebe – lahko odločiš za 2a ali 2b oziroma neposredno za 3.

Klikni na posamezni naslov, da vidiš, kako točno to gre in kaj ti ponujamo:

 

1. Uvodni posvet

2. a) Priprava programa (načrt online izvedbe) in tehnična priprava na snemanje in upravljanje programa – za popoln pristop

2. b) Priprava na rokovanje z eOrodji za snemanje – za tiste, ki iščete rešitve za (lažje) snemanje

3. Obdelava video posnetkov in priprava video lekcij za spletne tečaje in online programe

Kakšno opremo potrebuješ za snemanje?