Spletni tečaj

Naredi mini spletni tečaj – enostavno, hitro in brezplačno in že jutri promoviraj svoj (novi) eduBiznis ali eduProgram

Snemanje video lekcij je lahko povsem enostavno. Odvisno je seveda, kakšen je namen tvojega spletnega tečaja ali posnetega spletnega predavanja: mini predavanje za promocijske oz. predstavitvene namene ali pa daljši, poglobljen spletni tečaj za optimizacijo tvojega časa in prodajo know-howa.

 

 

SPLETNI TEČAJI ZA OPTIMIZACIJO TVOJEGA ČASA IN PRODAJO TVOJEGA KNOW-HOWA

V kolikor nameravaš spletne tečaje prodajati (samostojno ali pa če so del tvoje plačljive ponudbe, kjer z njimi optimiziraš svoj čas), potem je smiselno, seveda, da so narejeni kar se da profi. Pa ne mislim “profi” v smislu, da rabiš profi ekipo za snemanje ali pa profi opremo, ampak predvsem profi z vidika

  • kvalitete vsebine (da je res zimzelena in po principu ‘preidimo k bistvu’),
  • načina podajanja znanja (preko ekrana) in
  • načina izvedbe – kako, preko kakšne (kako zelo uporabniku prijazne) platforme jih dostaviš.

V tem primeru je seveda smiselno narediti tazaresen spletni tečaj. Tak, ki ima najbrž za več ur vsebine … a ti hkrati na dolgi rok močno olajša tvoje svetovalno/ coaching delo ali tvoja vodena izobraževanja. V tem primeru je seveda smiselno se lotiti projekta po principu, kot ga učim v mojem spletnem tečaju o snemanju video lekcij.

MINI SPLETI TEČAJI ZA IZOBRAŽEVANJE STRANK O TVOJIH REŠITVAH

Vendar pa je včasih manj več! In to velja zlasti, ko šele začenjaš s spletnimi tečaji oz. sodobnim načinom poučevanja strank. V tem primeru je dostikrat dovolj samo enostavno posneto spletno predavanje, v katerem je predvsem poudarek na sami vsebini.

“Mini spletni tečaj ali spletno predavanje naj (tvojo eduBiznis ponudbo) prodaja – tako da znanje o tem, kako naj udeleženec svoj izziv ali nalogo rešuje, podaja!”


In če verjameš ali ne, tako spletno predavanje ŽE ZNAŠ narediti. V bistvu je velika verjetnost, da imaš tudi vse potrebno za snemanje takega spletnega predavanja.

O čem govorim? O enostavnem spletnem predavanju, narejenem s pomočjo Power Pointa (Keynota, Canve) in posnetega s pomočjo brezplačnega programa Screencastomatic, primernega prav za snemanje video lekcij.