Naredimo skupaj (ali morda celo “naredimo-zate”) storitve

Pripravo spletnega tečaja, eDelavnice v živo, vodenega online programa ali vzpostavitve eAkademije ti lahko olajšamo na več načinov. Spodaj poglej najbolj tipične situacije, kjer ti lahko pomagamo. V kolikor ne najdeš ustrezne rešitve, mi piši na marusa@eDogodek.si ter na kratko opiši (v nekaj stavkih), kaj točno iščeš. Če bom videla, da ti lahko pomagam, te povabim na kratek (15-minutni) brezplačni posvet (preko telefona). Drugače pa te usmerim h komu drugemu od coachev, trenerjev ali virtualnih asistentov in drugih strokovnjakov, ki jim zaupam tudi osebno.

Če si tudi sam ponudnik storitev kreiranja online izobraževalnih produktov ali videograf, pa ne spreglej posebne ponudbe, s katero dvignemo nivo tvojih storitev.

Pregled eDogodek.si storitev

Torej, kje se običajno zatakne v procesu kreiranja eDogodkov in kako ti lahko olajšam(o) zadevo?

Od priprave do izvedbe spletnega tečaja, online programa ali eDelavnice v živo (Learning Experience Design)

Priprava na snemanje in snemanje (trening screencast snemanja)

→ Grafična oprema in oblikovanje spletnih izobraževanj (priprava slajdov in post-produkcija posnetkov)

Vzpostavitev tvoje eAkademije (Teachable/ Thinkific/ WordPress)

soFacilitiranje (tehnično-moderatorsko upravljanje) vodenih programov (eDelavnice v živo ali vodeni online programi)

Suportiramo tudi ponudnike online storitev in video snemalce:

v kolikor tudi sam ponujaš digitalne storitve na področju kreiranja spletnih izobraževalnih dogodkov ali morda opravljaš snemalne storitve za svoje stranke, ki pripravljajo spletna izobraževanja, ne spreglej, kako te lahko podpremo, da svoje storitve poneseš še na višji nivo:

Preberi več

Opomba: specializirani smo za snemanja “v lastni režiji” – torej brez snemalca, zgolj s pomočjo spletne kamere ali telefona. Naša filozofija je, da je snemanje video izobraževalnih vsebin veščina sodobnega eduPodjetnika/ izobraževalca in da moraš – če hočeš upravljati lastne online programe, to pač znati narediti sam, saj ne moreš vedno klicati/ čakati snemalca, da boš lahko posnel tedenske vsebine ali feedback na oddane naloge. Tak način dela je cenovno ugodnejši zate (zlasti pri večji količini materiala), predvsem pa ti nudi vso svobodo – tako izbire časa kot tudi izbire lokacije dela, saj si neodvisen od čakanja na snemalca oz. lahko to počneš kjer koli.

Tako so vse naše storitve usmerjene v to, da te pripravim(o) na čim bolj suvereno uporabo sodobnih orodij (skupaj poiščemo načine priprave materialov, ki najbolje ustrezajo tvoji osebnosti in tipu vsebine, ki jo predavaš). Hkrati pa ti “odnesemo” del, kjer ni tvoje dodane vrednosti in pri kateri  prav zares ni potrebe, da se z njo (m)učiš tudi sam (na primer dodatno urejanje in montaža posnetkov ter podobno)!