fbpx

Roko na srce, kreiranje spletnih tečajev je doooolg(očasen) proces. Polno nekega načrtovanja … pa potem tehnične zadeve … in šele čisto na koncu, po več tednih ali celo mesecih dejansko vidiš izdelek (če ti že vmes vse ne pade dol 😁).

Zato sem ta proces malce obrnila na glavo. Še dodatno pa sem ga podprla z novo platformo, ki omogoči:

 • da je motivacija za kreiranje spletnega tečaja visoka že od samega začetka, saj že takoj vidiš, kako bo spletni tečaj izgledal
 • da lahko (po želji) tiste najbolj te(hni)čne zadeve oddelam jaz.

Ti pa se lahko osredotočiš predvsem na pisanje (pripravo) spletnega tečaja (čista kreativa 😉) in pa snemanje – ki pa je v tem procesu prav tako enostavno – kot ti je enostavno predavati. Na koncu pa (razen pri zelo specifičnih tipih vsebine) praktično ni nobenega editiranja.

🌟 Kreiranje spletnih tečajev – tako enostavno kot pisanje in predavanje!

Celoten proces je mešanica mentorstva in izdelave (po principu naredim-zate) spletnega tečaja. Torej, dve storitvi v enem.

To pomeni, da se hkrati

 • naučiš delati spletne tečaje – pa to ne pomeni (samo) tehnično, temveč da jih znaš dobro spisati in organizacijsko pripraviti tako, da je celoten projekt priprave zate kar se da enostaven in lahkoten (in seveda znaš ta proces v prihodnje tudi ponoviti),
 • in imaš na koncu izdelan spletni tečaj – pri obsežnejših tečajih, članstvih ipd. za začetek izdelamo običajno prvi ali prva dva modula, da ni vsega preveč, a da je hkrati dovolj, da začneš s prodajo oz. izvedbo.

Kaj vsebuje paket?

 • Dostop do nove platforme za oblikovanje spletnega tečaja
 • Izobraževanje in svetovanje glede didaktične in tehnične zasnove spletnega tečaja
 • Pripravo datotek za snemanje (po želji) – v datoteke samo “odpredavaš” s svojo govorečo glavo ali celo samo z glasom
 • Individualni trening snemanja (pregled opreme, nastavitev vseh zadev)
 • Vmesen suport (med srečanji v živo sem ti ves čas na voljo, če kje kaj ni jasno)
 • Izdelava tipskih grafik za spletni tečaj (v Canvi) v skladu s CGP izvajalca

Cena za prvo sodelovanje

Pri teh zadevah je tako: ko enkrat narediš, poznaš proces. Nato pa samo še slediš navodilom v platformi. Tako običajno zadošča samo eno mentorsko sodelovanje oziroma če se tudi kasneje odločiš za moj suport, najino sodelovanje zahteva precej manj osebne, individualne interakcije in je tako tudi občutno cenejše.

Tako je cena prvega sodelovanja 540 €.

Vključuje pa – poleg vsega naštetega zgoraj pod “Kaj vsebuje paket?” tudi

 • tri mentorska srečanja v živo (preko Zooma) v obsegu do 90 minut (cca. 4 – 5 ur mentorstva)
 • follow-up srečanje v roku enega meseca po zaključku mentorskih srečanj
 • ter dostop do spletnega tečaja Spletni edukator (kako kreirati spletne tečaje in Zoom eDelavnice) – v vrednosti 210 €.

Opomba: za spletne tečaje tipa ročna dela in snemanje v prostoru/zunaj, se cena (zaradi kompleksnejše priprave na snemanje) lahko poveča za 10 %.

Ponudba velja za samostojne izvajalce, za projekte v obsegu do 20 lekcij (povprečna dolžina video lekcij za spletne tečaje je do 10 min). Za večji obseg se cena lahko poviša (takoj ko je narejena zasnova spletnega tečaja, se naredi natančnejši obračun).

Dodatno (ni vključeno v paketu) je še možnost urejanja zahtevnejših posnetkov (posnetki ročnih del in snemanja v prostoru ali zunaj) in izdelava zahtevnejših grafik.

Kako se prijaviti?

Najprej začneva z brezplačnim 20-minutnim klicem, da mi predstaviš svojo idejo/namen, tip vsebine in poveš, kakšne izkušnje imaš s snemanjem, opremo … Jaz pa te podrobneje seznanim s procesom (prilagojenim glede na tvoj opis zahtev) in odgovorim na morebitna vprašanja, pomisleke, dileme, ki jih imaš.