Pravilnik o zasebnosti

 • Upravitelj spletnega mesta eDogodek.si je EduBiz, Marija Maruša Jovanović s.p., Kamnik. V nadaljevanju “upravitelj”.
 • Uporabnik spletnega mesta eDogodek.si je vsakdo, ki kreira uporabniški račun na eDogodek.si.
  • Uporabnik, ki kreira eAkademijo (ki izpolni podatke v rubriki eAkademija), je Ponudnik.
  • Udeleženec je vsak uporabnik, ki NE kreira rubrike eAkademija in ne upravlja svojih eDogodkov.
 • Gost spletnega mesta eDogodek.si je je vsak anonimni obiskovalec spletnega mesta eDogodek.si, ki vsebine pregleduje brez registracije.
 • Prijavitelj je oseba (uporabnik ali gost), ki se preko eDogodek.si prijavi na eDogodek katerega koli ponudnika.

Kreiranje uporabniškega računa

Kreiranje uporabiškega računa je NUJNO potrebno za ponudnike na eDogodek.si, ki s tem dobijo možnost vpisovanja eDogodkov, sprejemljanja prijave na svoje eDogodke preko spletnega mesta eDogodek.si ter prejemanja sporočil od uporabnikov eDogodek.si.

Kreiranje uporabiškega računa za prijavitelje NI nujno potrebno. V kolikor uporabnik, ki nastopa zgolj v vlogi udeleženca (nima lastne eAkademije), kreira uporabniški račun, pridobi naslednje funkcionalnosti: pregled prijav na enem mestu, možnost shranjevanja priljubljenih eDogodkov, kontaktiranje ponudnikov. Uporabnikov profil je s tem JAVNO viden (vidno je le ime in priimek, prijave in naročila niso javno vidna), in sicer v sledeči obliki: https://www.edogodek.si/uporabnik/uporabniško_ime

Obveščanje udeležencev in izvajalcev preko elektronske pošte

Uporabniki eDogodek.si NISO avtomatsko dodani na nobeno mejling listo.  Uporabnike in goste, ki se vpišejo na našo mejling listo, obveščamo zgolj enkrat tedensko preko elektronske pošte, ki jo upravljamo z Mailchimp aplikacijo. Odjava (izpis) iz mejling liste je mogoč s klikom na gumb Unsubscribe/ Odjava neposredno v vsakem poslanem mejlu.

Posredovanje podatkov o prijavitelju ponudnikom eDogodkov, ki ponujajo možnost prijave preko eDogodek.si

Nekateri ponudniki omogočajo udeležencem, da se na njihove PLAČLJIVE eDogodke prijavijo neposredno preko eDogodek.si. V tem primeru upravitelj spletnega mesta eDogodek.si podatke, ki jih je prijavitelj vpisal preko eDogodek.si, posreduje ponudniku eDogodka. Posredujejo se naslednji podatki:

 • ime, priimek – potrebna sta zaradi poimenskega vpisa v spletno akademijo/ spletni program ponudnika
 • e-naslov prijavitelja – potreben za komunikacijo med ponudnikom in prijaviteljem
 • podjetje – podatek je obvezen za vse, ki potrebujejo račun, izstavljen na podjetje

Oglaševanje na podlagi elektronskih naslovov

Možno je, da podatke (elektronske naslove) udeležencev uporabimo tudi za promocijske namene na Facebooku. V kolikor ne želiš tovrstnega prikazovanja oglasov, lahko to prilagodiš v Facebook nastavitvah.

Sledenje uporabnikom preko Facebook pixla in Google analitike

Prav tako je možno, da se ob obisku eDogodek.si spletne strani shranijo podatki o tvojem obisku (brez imena in priimka), pri čemer te na podlagi te informacije lahko nagovorimo preko oglasov na Facebooku. Tudi to prikazovanje lahko prilagodiš v Facebook nastavitvah.

Možno je, da imamo nastavljeno google analitiko, pri čemer se shranijo podatki o tvojem obisku (brez imena in priimka) – z namenom da spremljamo statistiko obiska spletne strani.

Hranjenje podatkov o naročilu, prijavi

Vsi podatki o tvojih naročilih in prijavah se hranijo trajno – ne glede na to ali si prijavo/ naročilo opravil kot gost ali kot prijavitelj z uporabniškim računom. S tem omogočimo, da imaš stalen nadzor/ pregled nad svojimi naročili in linki za dostop do programov/ tečajev, na katere si se prijavil.

Možnost izbrisa podatkov/ računa

Na eDogodek.si hranimo podatke o registriranih uporabnikih in prijaviteljih. Hranijo se podatki iz profila uporabika (na primer ime, priimek) in njegove prijave/ naročila. Kadar koli želiš, lahko svoj uporabniški račun na eDogodek.si ukineš. Oz. zahtevaš izbris svojih podatkov kot prijavitelj. To lahko storiš tako, da nam pišeš na info[afna]eDogodek.si in v zadevo vpišeš “izbris uporabniškega računa”. Izbris podatkov je dokončen in s tem izgubiš možnost pregleda nad svojimi prijavami.