Pravilnik o zasebnosti

Posodobljeno: 5. januar 2022

  • Upravitelj spletnega mesta eDogodek.si je EduBiz, Marija Maruša Jovanović s.p., Kamnik. V nadaljevanju “upravitelj”.
  • Naročnik izdelkov je vsakdo, ki odda naročilo preko spletne trgovine na eDogodek.si
  • Gost spletnega mesta eDogodek.si je je vsak anonimni obiskovalec spletnega mesta eDogodek.si, ki vsebine pregleduje brez registracije.

Kreiranje uporabniškega računa

Kreiranje uporabiškega računa za oddajo naročila NI potrebno.

Obveščanje naročnikov preko elektronske pošte

Naročniki eDogodek.si NISO avtomatsko dodani na nobeno mejling listo.  Naročnike in goste, ki se vpišejo na našo mejling listo, obveščamo zgolj enkrat tedensko preko elektronske pošte, ki jo upravljamo z GetResponse aplikacijo. Odjava (izpis) iz mejling liste je mogoč s klikom na gumb Unsubscribe/ Odjava neposredno v vsakem poslanem mejlu.

Sledenje gostom preko Facebook pixla in Google analitike

Prav tako je možno, da se ob obisku eDogodek.si spletne strani shranijo podatki o tvojem obisku (brez imena in priimka), pri čemer te na podlagi te informacije lahko nagovorimo preko oglasov na Facebooku. To prikazovanje lahko prilagodiš v Facebook nastavitvah.

Možno je, da imamo nastavljeno google analitiko, pri čemer se shranijo podatki o tvojem obisku (brez imena in priimka) – z namenom da spremljamo statistiko obiska spletne strani.

Hranjenje podatkov o naročilu, prijavi

Vsi podatki o tvojih naročilih se na spletni strani (v sistemu) hranijo 1 mesec od dneva naročila. Nato se avtomatsko izbrišejo.

Kontakti preko obraza za Chat na spletni strani

Na posameznih straneh na eDogodek.si strani je prikazana opcija za Chat “Imaš vprašanje?”. Za Chat uporabljamo aplikacijo GetResponse – njihova politika zasebnosti je dosegljiva s klikom na tri pikice v okencu za vprašanja. Ob postavitivi vprašanja v času izven moje dosegljivosti, je potrebno zapisati mejl – v kolikor želiš odgovor osebno na mejl.

Možnost izbrisa podatkov/ računa

Če želiš takojšen izbris podatkov o naročilu, to lahko storiš tako, da nam pišeš na info[afna]eDogodek.si in v zadevo vpišeš “izbris podatkov”. Izbris podatkov je dokončen in s tem izgubiš možnost pregleda nad svojimi prijavami.