Spletni hub za eduPodjetnike – članski program (prijava v mesečno članstvo)

39,00 117,00 

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Znesek 39 € je mesečni znesek (na voljo še različica z dostopom za 2 ali 3 mesece) – z možnostjo prekinitve kadar koli po izteku obdobja. Gre za preprosto filozofijo: ko imaš plačano članarino, imaš dostop. Ko nimaš plačane članarine, nimaš dostopa – a ga lahko kadar koli po potrebi obnoviš.

Vse cene so brez DDV, ker nisem zavezanka za DDV. Če imaš težave z naročanjem, piši na marusa@eDogodek.si

Z oddajo naročila se prijavljaš v mesečni članski program Spletni hub za eduPodjetnike. Tukajle nekaj navodil, kako izgleda proces.

  1. Po oddaji naročila boš v roku 24 ur z naslova “EDUBIZ, MARIJA MARUŠA JOVANOVIĆ S.P.” prejel predračun s podatki za plačilo.
  2. Ko prejmem plačilo, ti odobrim dostop do spletnih učilnic članskega programa (običajno v roku 24 ur po tem, ko plačaš) in ti pošljem račun, v katerem bo navedeno obdobje dostopa do članskega programa in link za dostop do spletnih učilnic.
  3. 7 dni pred potekom tekočega članstva boš prejel predračun za plačilo članstva za prihajajoči mesec (oz. prihajajoče obdobje, v kolikor si ob prvem naročilu izbral opcijo za 2 ali 3 mesece). V kolikor predračuna ne poravnaš v 7-ih dneh, s tem smatram, da prekinjaš članstvo in ti bom po preteku 7-ih dni prekinila dostop do spletnih učilnic. Seveda lahko članstvo kadar koli kasneje ponovno obnoviš tako, da enostavno ponovno oddaš naročilo preko te spletne strani ali pišeš na marusa@eDogodek.si

Pomembno:

  • vsa obvestila (mejli) finančne narave (predračun, račun) prihajajo od pošiljatelja “EDUBIZ, MARIJA MARUŠA JOVANOVIĆ S.P.”
  • vsa obvestila (mejli) vsebinske narave (npr. obvestilo o novih mikro lekcijah) prihajajo od pošiljatelja “eDogodek.si akademija”

Več o članskem programu: https://www.eDogodek.si/clanski

Celoten postopek je zapisan tudi v Pogoji poslovanja (link bo naveden tudi na predračunu in računu, dostopen pa je tudi v nogi eDogodek.si spletne strani): https://www.eDogodek.si/pogoji-poslovanja/