Spletni hub za eduPodjetnike (prijava v mesečno članstvo – OSNOVNI paket)

33,00 99,00 

Šifra: 100-2 Kategorija:

Opis

Znesek 33 € je mesečni znesek. Na voljo še različice z dostopom za 3 mesece – ta ima dodan bonus v obliki 30-minutnega individualnega svetovanja. Ni zaveze: prekineš lahko kadar koli po izteku obdobja. Gre za preprosto filozofijo: ko imaš plačano članarino, imaš dostop. Ko nimaš plačane članarine, nimaš dostopa – a ga lahko kadar koli po potrebi obnoviš. 

Vse cene so brez DDV, ker nisem zavezanka za DDV. Če imaš težave z naročanjem, piši na marusa@eDogodek.si

Z oddajo naročila se prijavljaš v mesečni članski program Spletni hub za eduPodjetnike. Tukajle nekaj navodil, kako izgleda proces.

  1. Ob oddaji naročila vpišeš svoje podatke in izbereš način plačila
    • plačilo z neposredno bančno transakcijo: takoj po oddaji naročila na mejl dobiš sporočilo s podatki, kamor nakažeš plačilo; po prejemu plačila, ti na mejl pošljem račun s podatki za dostop; Za hitrejšo odobritev dostopa do programov lahko pošlješ potrdilo o plačilu na mejl info@eDogodek.si in imaš tako dostop odobren v roku 24 ur.
    • plačilo po predračunu: po oddaji naročila boš v roku 24 ur z naslova “EDUBIZ, MARIJA MARUŠA JOVANOVIĆ S.P.” prejel predračun s podatki za plačilo – možno plačilo z nakazilom na TRR ali preko QR kode (veljavnost predračuna je 2 dni)
  2. Ko prejmem plačilo, ti odobrim dostop do spletnih učilnic članskega programa (običajno v roku 24 ur po tem, ko plačaš) in ti pošljem račun, v katerem bo navedeno obdobje dostopa do članskega programa in link za dostop do spletnih učilnic.
  3. 7 dni pred potekom tekočega članstva boš prejel predračun za plačilo članstva za prihajajoči mesec (oz. prihajajoče obdobje, v kolikor si ob prvem naročilu izbral opcijo za 2, 3 ali 4 mesece). V kolikor predračuna ne poravnaš v 7-ih dneh, s tem smatram, da prekinjaš članstvo in ti bom po preteku 7-ih dni prekinila dostop do spletnih učilnic. Seveda lahko članstvo kadar koli kasneje ponovno obnoviš tako, da enostavno ponovno oddaš naročilo preko te spletne strani (ob ponovni prijavi velja cena, aktualna na dan ponovne prijave).

Pomembno:

  • vsa obvestila (mejli) finančne narave (predračun, račun) prihajajo od pošiljatelja “EDUBIZ, MARIJA MARUŠA JOVANOVIĆ S.P.”

Več o članskem programu: https://www.eDogodek.si/clanski

Celoten postopek je zapisan tudi v Pogoji poslovanja (link bo naveden tudi na predračunu in računu, dostopen pa je tudi v nogi eDogodek.si spletne strani): https://www.eDogodek.si/pogoji-poslovanja/

Bonus v obliki individualnega svetovanja (ob vpisu za 3 mesece) se lahko koristi kadar koli v času, ko imaš plačano članstvo.