Promoviraj

Že imaš svoj spletni izobraževalni dogodek (spletni tečaj, voden online program, webinar ali eDelavnico, mesečni podporni program …)?

Objavi ga na eDogodek.si in si zagotovi dodaten kanal za promocijo svojega spletnega izobraževalnega programa! 

 

eDogodek.si zgodba

Hojla, dragi eduPodjetnik, Maruša tukaj,

sem velika eLearning entuziastka (z eIzobraževanjem se namreč  profesionalno ukvarjam že več kot desetletje, mojo zgodbo lahko prebereš tukaj) in pred leti sem se začela spogledovati z izdejo, da bi svoje znanje delila dalje na slovenskem trgu.

A še preden sem se pred nekaj leti dejansko podala na pot eduPodjetništva, sem se že soočila z velikim vpraša(n)jem:

kje lahko izpostavim svoje spletne izobraževalne programe, da bojo dosegli ljudi, ki jih zanima tovrstno (torej spletno) učenje?

Odgovor je bil logičen: tam, kjer jih izpostavljajo (oglašujejo) tudi drugi ponudniki spletnih izobraževanj. (Podobno kot je svojo nepremičnino najlažje prodajati oz. oglaševati tam, kjer je že tako ali tako ponudba nepremičnin in kjer – logično – uporabniki/ kupci najlažje iščejo med čim širšo ponudbo.)

A takega spletnega prostora, kjer bi lahko prosto objavila svoj spletni izobraževalni dogodek, enostavno ni (bilo).

Zato sem – še preden sem zares postala eduPodjetnica – že gradila spletno mesto, ki je namenjeno promociji in spodbujanju izobraževanja/ učenja na sodoben način, torej preko spletnih izobraževalnih dogodkov.

Še posebej pa sem pri izgradnji spletnega mesta imela v mislih vas, slovenske eduPodjetnike – torej izobraževalce, ki svoje znanje tržite med končnimi uporabniki (ne pa organizacijami ipd.)

O oglaševanju na eDogodek.si

Tako sem postavila spletno mesto eDogodek.si. Ime nakazuje na to, da gre za spletne izobraževalne dogodke, ki ljudi, udeležence programov, pozivajo k akciji – aktivnemu delovanju – in s tem delajo premike na področju

  • miselnosti in fizičnega počutja (mind – body connection)
  • ter kariere in osebnega življenja (work-life balance).

Spletno mesto je zastavljeno kot oglaševalsko mesto, kjer se povezuje povpraševanje s strani ljudi, ki iščejo tovrstna znanja in rešitve, in ponudba s strani vas, eduPodjetnikov. Na spletnem mestu eDogodek.si tako lahko odpreš svojo eAkademijo – neke vrste stojnico – ter v njej objaviš svoj spletni izobraževalni dogodek (eDogodek). V opisu svojega eDogodka lahko nato linkaš (dodaš povezavo), ki vodi na tvojo pristajalno stran (ali v tvojo spletno trgovino). Tako vsa vsebina ter celoten nadzor nad prijavljenimi ostaja v tvojih rokah. Mi ti samo zagotovimo prostor za več vidnosti!

Koliko to stane?

Odprtje lastne eAkademije (stojnice) je BREZPLAČNO. Tvoja eAkademija pa ni vidna, dokler v njej ne postaviš vsaj enega eDogodka. Tudi objava enega eDogodka je brezplačna. Objavljaš lahko brezplačne ali plačljive eDogodke. Če imaš več eDogodkov, ki bi jih rad izpostavil na eDogodek.si, se zaračuna naročnina. Cenik si lahko ogledaš tukaj.

Kako to gre – kako objavim svoj eDogodek?

Objava je preprosta in hitra. Svoj prvi eDogodek imaš lahko objavljen v le nekaj minutah. Vendar pa računaj, da gre vsaka novo odprta eAkademija/ nov ponudnik skozi proces odobritve, ki lahko traja do 24 ur. Prav tako vsak novo objavljeni eDogodek zahteva pregled in odobritev z naše strani. Ampak, pojdiva po vrsti – priporočam, da si vzameš približno 10 minut in pregledaš naslednje video vodnike:

 

Če povzamem postopek, kako objaviti svoj eDogodek:

  1. Na eDogodek.si ustvariš uporabniški račun (vzame cca. 1 minuto časa)
  2. Pod Moj račun izpolniš rubriko Moja eAkademija (vzame nekaj minut časa) in oddaš v pregled (odobritev traja do 24 ur)
  3. V Moj Račun/ Moja eAkademija/ eDogodki (ta rubrika je vidna šele, ko ti odobrimo tvojo eAkademijo) dodaš svoj eDogodek (vzame nekaj minut časa) in oddaš v pregled (odobritev traja do 24 ur)
  4. Nato vpisani eDogodek lahko kadar koli prosto urejaš, brišeš … kakor koli torej spreminjaš – brez dodatne odobritve in pregleda (le vsebinsko mora iti za isti eDogodek, da morebitna predhodno deljena objava na socialnih omrežjih ne zmede oz. ne zavede potencialnih strank).

 

Suport in druge tehnične rešitve v zvezi s spletnimi izobraževalnimi dogodki so ti na voljo brezplačno v Facebook skupini Podjetniki izobražujemo spletno.

Pridruži se nam, če že imaš svoje eDogodke ali pa če se šele spogleduješ z idejo, da bi jih ustvaril.

 

 

 

Naslovno grafiko so kreirali na Freepik.com