Rezerviraj

Rezervacija spletnega srečanja (oz. za krajše sestanke – telefonskega klica) z mano je popolnoma enostavna in je v celoti v tvojih rokah – ti določiš dan in uro srečanja ter imaš možnost, da termin (če kaj pride vmes) kadar koli tudi prestaviš – ne da bi mi rabil pisati mejle in pojasnjevati razloge. Srečanje je možno rezervirati za najmanj 48 ur v naprej in za največ 4 tedne v naprej.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN:

  1. Klikni na termin, ki ti ustreza. 
  2. Vnesi svoje podatke in izberi tip srečanja.
  3. Potrdi še, da nisi robot in oddaj rezervacijo s klikom na gumb Potrdi rezervacijo.

Nekaj minut po opravljeni rezervaciji boš na mejl, ki si ga vpisal, prejel potrdilo o opravljeni rezervaciji in navodila, kje in kako vstopiti v spletno konferenčno sobo. Oziroma če gre za telefonski klic dobiš telefonsko številko, na katero me lahko pokličeš ob začetku rezerviranega termina.

Celoten postopek rezervacije termina (ki vzame zgolj 2 minuti) je prikazan tudi v tem eVodiču:
 

V primeru da se koledar ne naloži pravilno (če ne vidiš spodaj koledarja), je koledar za bukiranje dostopen tudi direktno na: https://marusajovanovic.youcanbook.me

 

 

Lokacija spletnega srečanja

Vsa spletna srečanja se odvijajo v eOkolju ZoomTočna povezava do spletne sobe in geslo bosta navedena v potrditvenem mejlu. V mejlu je navedena tudi moja telefonska številka, preko katere se lahko slišiva v primeru, da nimaš dostopa do računalnika ali da želiš raje posvet po telefonu.

Predlagam, da se spletnega srečanja udeležiš preko računalnika in ne aplikacije (zaradi boljšega pregleda na večjem zaslonu). Ne pozabi na mikrofon in slušalke (še posebej, če dostopaš z namiznega računalnika). Spletna kamera ni obvezna, je pa fino, če jo imaš, da se lahko vidiva “iz oči v oči” za boljši stik.

→ Več o dostopu do Zooma (uporabi na dan dostopa, če rabiš pomoč pri vstopu v spletno sobo)