Individualni trening snemanja in za bonus še trening uporabe videokonferenčnega okolja za eDelavnice v živo

Priprava na snemanje in snemanje (treningscreencasting” snemanja)

Če potrebuješ zgolj trening, kako TEHNIČNO rokovati z eOrodjem za snemanje ali če iščeš (optimalnejše) načine snemanja svojih online programov. Ugotovimo, kje je ovira in kakšen so tvoje želje. Nato pa v obliki treninga v živo (a na daljavo) natreniramo uporabo eOrodij za snemanje:

  • govoreča glava
  • snemanje prosojnic in ekrana
  • snemanje avdio posnetkov (za meditacije ali za lažjo pripravo posnetkov s prosojnicami)
  • snemanje s tvojega vidika
  • whiteboard (bela tabla) prezentiranje …

Kaj delamo?

Pripravimo te na snemanje na “naredi-sam” način. To pomeni, da pregledamo tvojo obstoječo snemalno opremo (spletna kamera, mobitel, mikrofon) in ti svetujemo morebiten nov nakup – glede na tvoje potrebe in finančne zmožnosti. Svetujemo pri vzpostavitvi snemalnega kotička in primernih oblačil ter … te pripravimo na postavitev pred kamero in rokovanje s snemalnimi orodji.

Česa ne delamo?

Ker je naša filozofija, da moraš kot sodobni in svobodni eduPodjetnik znati snemati sam (le tako lahko ohraniš svobodo izbire lokacije in časa dela, hkrati pa so to veščine, ki jih potrebuješ, če želiš upravljati online programe in izvajati online delavnice v živo), NE SNEMAMO – torej, nismo snemalna ekipa in ne pridemo na tvojo lokacijo, da bi te posneli!

Kakšna je cena?

Cena priprave na snemanje in treninga snemanja je od 120 € (ni DDV, ker nismo davčni zavezanci) – za to storitev lahko unovčiš vavčer, pridobljen na uvodnem posvetu!

Kako delamo?

Delamo na daljavo – torej preko aplikacije Zoom. Običajno gre za dve (2) 90-minutni srečanji + uvodni posvet.

In ker izvajava trening na daljavo a v živo, ne gre zgolj za trening snemanja, pač pa na ta način vadiš tudi uporabo videokonferenčnih sistemov za izvajanje eDelavnic v živo.

Običajno delamo na tvoji konkretni vsebini, tako da imaš tekom treninga lahko pripravljen in izdelan konkreten mini eTečaj ali nekaj video lekcij.

Bonusi

  1. Za en mesec dobiš tudi dostop do spletnega tečaja o pripravi in snemanju spletnih tečajev
  2. Za čas treninga ti omogočimo tudi dostop do eOrodja za snemanje, tako da nimaš dodatnih stroškov. Hkrati pa lahko na varen način preizkusiš, ali ti tak način dela sploh ustreza.

Kako začeti?

Naroči uvodni posvet

 

To ni to, kar iščeš? Poglej naše druge naredimo-skupaj storitve!