Treniraj

Vaja dela mojsta – vendar le če mojster najprej dela vajo! Včasih gre rokovanje z eOrodji lažje, če povadiš z nekom, ki orodja že pozna in uporablja vsakodnevno.

INDIVIDUALNI trening rokovanja s screencasting orodji – za snemanje video izobraževanj v lastni režiji (+ za bonus zraven delava še na rokovanju z videokonferenčnim sistemom Zoom – za eDelavnice v živo)

SKUPINSKI trening (tehnični trening) uporabe eOrodij v videokonferenčnih sistemih (Zoom, Webex …) za izvedbo interaktivnih eDelavnic v živo

SKUPINSKI trening spletne facilitacije v živo: facilitiranje spletnih delavnic v živo

→ 1x letno SKUPINSKI trening eFacilitiranja/ upravljanja vodenih online programov (eŠola eFacilitiranja) – snemalnik, videokonferenčni sistemi, eAkademije … – skupinska izvedba enkrat letno, pred  tem lahko dostopaš do avtomatizirane izvedbe (+ za bonus zraven dobiš tudi eTečaj o pripravi in snemanju video izobraževalnih gradiv) 

SKUPINSKI trening (kombinirana izvedba: na terenu in spletno) “Train the Trainer akademija: Sodobni izobraževalni trener” (+ za bonus udeležba v programu eŠole eFacilitiranja in dostop do eTečaja o snemanju video izobraževalnih vsebin/ gradiv/ tečajev).

Iščeš občasno pomoč ali nasvet pri uporabi orodij za screencasting, videokonference in/ ali spletne akademije? Morda so rešitev suportne učilnice, v katerih se nahajajo eVodniki, ki pokrivajo večino vprašanj/ dilem v zvezi s tehnično uporabo orodij. Suportne učilnice so strankam plačljivih programov na voljo brezplačno:

Suportne učilnice za uporabo Zoom-a, Screencast-o-matica in platforme Teachable