fbpx

Ne glede na to, ali že imaš morda kak drug biznis (ne-izobraževalni) ali pa si čisti začetnik v podjetništvu, boš verjetno moral začeti pri čistih osnovah: strategija izobraževalne ponudbe, promocija (ter pred tem definiranje, kdo je tvoja ciljna skupine in pri čem sploh pomagaš) ter nato kreiranje online produktov in prodaja.

“Začetnikom” običajno priporočam, da štartajo s kreiranjem promo programa in promocijo na socialnih omrežjih oz. drugih digitalnih kanalih.

Tako se na eni strani seznanijo s samim procesom kreiranja online produktov, pojavnostjo na socialnih omrežjih (grajenjem osebne blagovne znamke na socialnih omrežjih) ter grejo skozi proces definiranja svoje idealne stranke in ustrezne izobraževalne ponudbe za to stranko.

Kako ti lahko pomagam?

  • V članskem programu imaš po dostopni ceni na voljo vse, kar potrebuješ za uspešen štart.
  • Če pa raje delaš individualno, pa je na voljo mentorstvo – najprimernejša sta paketa Mini promo program od ideje do avtomatizacije – za pridobivanje prvih strank ali Online eduBiznis na izi – v počasnih korakih do zanesljivih rezultatov

V kolikor pa imaš zgornje točke že pokrite – če si svojo ciljno skupino, izobraževalno ponudbo, načrt promocije itd. že zdefiniral (sam ali s pomočjo drugega mentorja), pa ti morda v tej fazi lahko pomagam z izgradnjo digitalnega produkta:

Nisi prepričan, kje začeti?

Pridi na brezplačen 15-minutni telefonski klic!