eDogodek.si zgodba

Hojla, dragi eduPodjetnik, Maruša tukaj,

sem velika eLearning entuziastka (z eIzobraževanjem se namreč profesionalno ukvarjam že več kot desetletje, mojo zgodbo lahko prebereš tukaj) in pred leti sem se začela spogledovati z izdejo, da bi svoje znanje delila dalje na slovenskem trgu.

A še preden sem se pred nekaj leti dejansko podala na pot eduPodjetništva, sem se že soočila z velikim vpraša(n)jem:

kje lahko izpostavim svoje spletne izobraževalne programe, da bojo dosegli ljudi, ki jih zanima tovrstno (torej spletno) učenje?

Odgovor je bil logičen: tam, kjer jih izpostavljajo (oglašujejo) tudi drugi ponudniki spletnih izobraževanj. (Podobno kot je svojo nepremičnino najlažje prodajati oz. oglaševati tam, kjer je že tako ali tako ponudba nepremičnin in kjer – logično – uporabniki/ kupci najlažje iščejo med čim širšo ponudbo.)

A takega spletnega prostora, kjer bi lahko prosto objavila svoj spletni izobraževalni dogodek, enostavno ni (bilo).

Zato sem – še preden sem zares postala eduPodjetnica – že gradila spletno mesto, ki je namenjeno promociji in spodbujanju izobraževanja/ učenja na sodoben način, torej preko spletnih izobraževalnih dogodkov.

Še posebej pa sem pri izgradnji spletnega mesta imela v mislih vas, slovenske eduPodjetnike – torej izobraževalce, ki svoje znanje tržite med končnimi uporabniki (posameznikom, malim podjetjem ipd. )

O vsebini na eDogodek.si

Tako sem postavila spletno mesto eDogodek.si. Ime nakazuje na to, da gre za spletne izobraževalne dogodke, ki ljudi, udeležence programov, pozivajo k akciji – aktivnemu delovanju – in s tem delajo premike na področju

  • miselnosti in fizičnega počutja (mind – body connection)
  • ter kariere in osebnega življenja (work – life choice/ career – life fit).

O strukturi in ponudbi na eDogodek.si

Spletno mesto je zastavljeno kot

  1. oglaševalsko mesto, kjer se povezuje povpraševanje s strani ljudi, ki iščejo tovrstna znanja in rešitve, in ponudba s strani vas, eduPodjetnikov;
  2. izobraževalno mesto za udeležence eDogodkov, ki potrebujejo usmeritve pri rokovanju s tehnologijo in pomoč pri organizaciji samo-učenja (ter posredno s tem promocija učenja na sodoben način);
  3. suportno mesto za izvajalce/ ponudnike spletnih izobraževanj, ki  želite svoje spletne izobraževalne dogodke narediti na “naredi sam način”, a pri tem slediti visoki stopnji prefesionalnosti, kvalitete in izobraževalne vrednosti, jih strokovno izvajati, predvsem pa vse skupaj početi na kar se da avtomatiziran in optimiziran način.

Kako to gre?

Na spletnem mestu eDogodek.si tako lahko odpreš svojo eAkademijo – neke vrste stojnico – ter v njej objaviš svoj spletni izobraževalni dogodek (eDogodek). V opisu svojega eDogodka lahko nato linkaš (dodaš povezavo), ki vodi na tvojo pristajalno stran (ali v tvojo spletno trgovino). Tako vsa vsebina ter celoten nadzor nad prijavljenimi ostaja v tvojih rokah. Mi ti samo zagotovimo prostor za več vidnosti!

Koliko to stane?

Odprtje lastne eAkademije (stojnice) je BREZPLAČNO. Tvoja eAkademija pa ni vidna, dokler v njej ne postaviš vsaj enega eDogodka. Tudi objava enega eDogodka je brezplačna. Objavljaš lahko brezplačne ali plačljive eDogodke. Če imaš več eDogodkov, ki bi jih rad izpostavil na eDogodek.si, se zaračuna naročnina.

Poglej si naročniške pakete – čisto vsi, vključno z brezplačnim, vsebujejo tudi dostop do dodatnih izobraževalnih vsebin in ne zgolj oglaševanja.