fbpx

Si eduPodjetnik in prodajaš svoj know how – bodisi je izobraževanje/coaching tvoj glavni biznis ali pa to delaš poleg drugih storitev in produktov ali pa bi s p(r)odajanjem znanja rad šele začel?

In bi to rad počel s pomočjo spletnih izobraževalnih programov?

  • Da bo tako tvoje znanje oz. podpora tvoji ciljni skupini dostopnejša (lokacijsko in časovno).
  • Da si malce razbremeniš urnik (svobodno izbiraš lokacijo in čas dela).
  • Da morda ustvariš dodatne (digitalne) produkte.
  • Ali da enostavno izkoristiš prednosti sodobne izobraževalne in eduMarketing tehnologije.

V samo 60 minutah (no, 65-ih, če me boš poslušal pri normalni hitrosti 😁, drugače pa še v kaki minuti manj) spoznaj celoten proces – od oblikovanja (izobraževalne) ponudbe, izdelave (priprave in snemanja) ter do spletne promocije in spletne prodaje tvojih online programov (spletnih tečajev za samostojno učenje, skupinskih online coaching programov, Zoom eDelavnic, članstev …).

Prijavi se na brezplačno ePredavanje (webinar) in spoznaj:

kaj je potrebno narediti, preden začneš graditi online programe – da bojo res pisani na kožo tvojim strankam ter da bosta promocija in prodaja programov zate dovolj lahkotni

kako se lotiti kreiranja spletnih tečajev – da so zares izobraževalno učinkoviti in tako peljejo tvojo stranko do želenih/obljubljenih rezultatov (zato pa ljudje kupujejo spletne tečaje – da dosežejo spremembe v svojem zasebnem ali poslovnem življenju)

s katerim orodjem pripravljati, snemati in urejati video izobraževalne vsebine – tehnično enostavno ter finančno in časovno ekonomično ter postati s tem opremljen tudi za pripravo promocijskih video vsebin

kaj vse je potrebno za učinkovito upravljanje online programov – da so tehnično enostavni zate, tvojim strankam pa prinašajo dobro spletno uporabniško izkušnjo (ker v online svetu poleg dobre vsebine šteje tudi to, kakšno spletno izkušnjo zagotovimo za naše stranke)

kako s pomočjo sodobne tehnologije in “orodja”, ki je pisan nam, eduPodjetnikom na kožo in ga imamo radi, lahkotno (nevsiljivo) promovirati sebe, svojo blagovno znamko in svoje online programe

Vnesi svoj eNaslov, kamor ti lahko pošljem link do ePredavanja ter pripomoček za začetek kreiranja spletnih tečajev

ePredavanje je sestavljeno iz 7-ih krajših video lekcij, ki si jih lahko ogledaš TAKOJ, in sicer v enem kosu (max. 65 min) ali pa se tekom dneva (ali dveh) večkrat vrneš in pogledaš posamezne dele celotnega predavanja (da se stvari “bolje usedejo v možgane” 😉).

In da bo celotna zadeva še bolj praktična, pa ti drugi dan po prijavi pošljem še 🎁 ePriročnik Spletni tečaji od A do Ž. V njem se nahaja pripomoček, s pomočjo katerega lahko narediš zasnovo svojega spletnega tečaja (oz. kakršnega koli online programa) ter seveda – kot že ime pove, izveš vse (od A do Ž), kar je treba vedeti o pripravi in snemanju spletnih tečajev.

V tretjem (in še nekaj dni zatem) pa sledi še nekaj dodatnih virov (ePredavanj), da ti še bolje približam praktično, izvedbeno plat. 😉

Vpiši svoj eNaslov in preveri svojo ePošto, da potrdiš, da si se zares prijavil ti na prejem tega spletnega predavanja in ePriročnika. Če se prijavljaš z gmail-om, preveri tudi zavihek Promocije, ker morda potrditveni mejl odleti tja.

(Če ugotoviš, da to ni to, kar si iskal ali da ti moj pristop ne ustreza … ni panike – se lahko kadar koli odjaviš od eNovic.)

Se ti obrazec za vpis ne prikaže pravilno? Potem skoči na ta link. Če naletiš na kakršne koli težave z dostopom do video serije ali ePriročnika ali če imaš še kakšno drugo vprašanje, mi piši na marusa@eDogodek.si

Prijetno eDogodkanje,

Maruša

Še nekaj besed o meni, če se še ne poznava

S tabo v video seriji bom Marija Maruša Jovanović – Maruša, na kratko.

Če se že moram popredalčkati z opisom, se ti bom predstavila kot eLearning dizajner in mentor oz. eduPodjetnica na področju spletnih izobraževanj.

In tale video serija je namenjena vsem, ki poučujete odrasle in svoj know-how prodajate na trgu – ne glede na to ali so tvoje stranke (udeleženci) posamezniki (končni uporabniki) ali pa zaposleni pri tvojem naročniku.

Metodologija, ki ti jo predstavim, temelji na mojih več kot 15-ih letih izkušenj v eLearning industriji (3 leta v EU projektih, 7 let v korporativni eLearning industriji in 6 let dela kot samostojna izvajalka) in je preverjena v različnih tipih programov (tako za osebno kot poslovno rast). Orodja in načini priprave pa dovolj dostopni in enostavni, da »to lahko počne vsak, ki p(r)odaja svoje znanje« v neformalnih (ne šolskih) programih.

Spletno stran upravlja EduBiz, Marija Maruša Jovanović s.p., Kamnik

Politika zasebnosti