fbpx

Posodobljeno: 26. septembra 2023

Dopolnitve

  • 26. 9. 2023: dodana rubrika Brezplačni izzivi

Osnovni podatki

  • Upravitelj spletnega mesta eDogodek.si je EduBiz, Marija Maruša Jovanović s.p., Groharjeva ulica 6, 1241 Kamnik. V nadaljevanju “upravitelj”.
  • Naročnik je vsakdo, ki odda naročilo preko spletne trgovine na eDogodek.si
  • Gost spletnega mesta eDogodek.si je je vsak anonimni obiskovalec spletnega mesta eDogodek.si, ki vsebine pregleduje brez registracije.

Kreiranje uporabniškega računa

Kreiranje uporabiškega računa za pregledovanje strani in oddajo naročila NI potrebno.

Obveščanje naročnikov preko elektronske pošte

Naročniki eDogodek.si NISO avtomatsko dodani na nobeno mejling listo. 

Na spletnih straneh https://www.edogodek.si/ in https://www.edogodek.si/brezplacno/ se nahaja obrazec za vnos mejla. Naročnike in goste, ki se sami vpišejo na našo mejling listo, obveščamo preko GetResponse email service providerja (podjetje registrirano v EU). Odjava (izpis) iz mejling liste je mogoč s klikom na gumb Unsubscribe/ Odjava neposredno v vsakem poslanem mejlu.

Sledenje gostom preko Facebook pixla, Google analitike in GetResponse obrazca

Google analitike ni vklopljena.

Na platformi je nameščen Facebook pixel. Gre za piškotke, ki zabeležijo, kdo je obiskal to stran – vendar ne poimensko oz. mi ne posredujejo podatkov o specifični osebi.

To orodje uporabljam za bolj usmerjeno (targetirano) oglaševanje na Facebooku in Instagramu. Moje oglase, ki se ti prikažejo na Facebooku in si jih ne želiš več videvati, lahko izklopiš s klikom na tri pikice (desno zgoraj pri ogalsu) in izbereš Skrij ta oglas ali Skrij oglase tega oglaševalca.

Preko GetResponse obrazca na straneh https://www.edogodek.si/ in https://www.edogodek.si/brezplacno ANONIMNO beleži število obiskov.

Hranjenje podatkov o naročilu oz. prijavi v članski program Spletni hub

Vsi podatki o naročilih, oddanih preko strani https://www.edogodek.si/program/clanski, se na spletni strani (v sistemu) hranijo 12 mesec od dneva naročila. Nato se avtomatsko izbrišejo.

Za pripravo predračunov in računov uporabljamo sistem GetApollo.io (slovenski ponudnik), kjer se podatki o naročilu shranjujejo v obliki računov/predračunov in preko katerega tudi pošiljamo (avtomatizirano) račune/predračune.

Obrazec za kontakt oz. rezervacijo terminov

Na strani https://www.edogodek.si/kontakt je nameščen obrazec za prijavo na klic. Vnos podatkov (ime, mejl in kratek opis zadeve) je zabeležen pri ponudniko YouCanBookMe.

Brezplačni izzivi

Spletna stran za brezplačne spletne izzive je postavljena na platformi GetResponse. Platforma anonimno beleži število obiskovalcev, njihovo število vrnitev na spletno strano in naprave, s katerih dostopa do strani.

V kolikor se oseba vpiše v prijavni obrazec, se njeni podatki zbirajo in obdelujejo v platformi GetResponse (platforma za email marketing, registrirana v EU. Z vpisom v brezplačen izziv se torej oseba strinja, da je dodana na mejling listo, na katero v času izziva večkrat tedensko pošiljam obvestila v zvezi z izzivom in ponudbo mojih programov.

Odjava (izpis) iz mejling liste je mogoč s klikom na gumb Unsubscribe/ Odjava neposredno v vsakem poslanem mejlu.

Možnost izbrisa podatkov/ računa

Če želiš takojšen izbris podatkov o naročilu, to lahko storiš tako, da nam pišeš na info[afna]eDogodek.si in v zadevo vpišeš “izbris podatkov”. Izbris podatkov je dokončen in s tem izgubiš možnost pregleda nad svojimi prijavami.

Če imaš kakršna koli vprašanja glede politike zasebnosti, lahko pišeš na marusa@eDogodek.si.