fbpx

Spletni tečaj v 90 minutah

Nauči se kreirati učinkovite spletne tečaje: od ideje v glavi … do posnetega spletnega tečaja in njegove prodaje

Torek, 5. marca 2024: 13.00 do 14.30

(Zoom eDelavnica in/ali posnetek)

Izobražuješ, coachaš, mentoriraš, svetuješ … in bi rad svoje znanje zapakiral v učinkovit spletni tečaj, ki tvoje stranke vodi do rezultatov?

Pridruži se mi in pripravi svoj (prvi – nov – prenovljen) spletni tečaj ali online program.

V samo uri in pol boš tako spoZNAL:

kako izoblikovati svojo idejo in jo prenesti iz glave na papir

… ter pripravil strukturo spletnega tečaja, ki vodi k rezultatom (spremembam). Saj veš – ljudje kupujejo spletne tečaje, da dosežejo transformacije in rezultate, ne da dobijo samo informacije!

kako pripraviti storyboard (snemalni plan) v orodju

… ki je cenovno dostopno in primerno prav za nas, edukatorje (coache, mentorje) ter tako pripravil vse, da se samo še lahkotno in hitro posnameš ter tako čim prej lansiraš svoj program (in začneš služiti z njim).

katere procese od kreiranja do promoviranja

… moraš vzpostaviti, da svoje znanje ne le spretno podajaš spletno, temveč tudi spretno pRodajaš spletno. Ter katere platforme potrebuješ, da to lahko počneš tehnično enostavno in ekonomično.

Prijavi se brezplačno in v 90 minutah postavi prvi modul vsebine v (brezplačnem) orodju za snemanje ter pripravi časovnico od kreiranja do promoviranja

Vnesi svoje ime (ali vzdevek) in eNaslov mejla, ki ga redno prebiraš. Obkljukaj potrditveno polje, da se strinjaš, da ti pošiljam novice. Nato pa takoj preveri svojo ePošto, da potrdiš, da si se zares prijavil ti na ta brezplačen trening. Če se prijavljaš z gmail-om, preveri tudi zavihek Promocije (ali celo Vsiljena pošta), ker morda potrditveni mejl odleti tja. Dokler ne potrdiš torej prijave še v potrditvenem mejlu, nisi zares prijavljen na trening in ne boš prejemal nadaljnjih navodil oz. imel dostopa do vsebine.

Če se kaj zatakne, pa mi piši na marusa@eDogodek.si

Kako poteka BREZPLAČEN začetni trening in kaj potrebuješ?

Začetni trening poteka v obliki 90-minutne Zoom eDelavnice.

Največjo korist boš imel, če se nam pridružiš v živo, saj boš tako lahko kar tekom eDelavnice spisal strukturo eTečaja, postavil vsebine v (brezplačnem) orodju za storyboarding in snemanje ter zrisal svoj plan od kreiranja do promoviranja. To, kar implementiraš takoj v prakso, se najbolj usede v spomin!

Na eDelavnici boš tako lahko neposredno preizkusil tudi brezplačno orodje za pripravo, snemanje in urejanje video lekcij. Orodje si je potrebno na računalnik namestiti pred eDelavnico (dobiš po prijavi na tale trening takoj vsa navodila – namestitev programa pa je enostavna in hitra ter vzame le nekaj minut).

eDelavnica se ne bo snemala (da vam zagotovim prostor, v katerem se počutite varno kaj vprašati). Bo pa po eDelavnici za vse prijavljene na voljo video z vsebino celotne eDelavnice, posnet posebej za samostojno učenje (na voljo za ogled bo 48 ur po koncu eDelavnice).

Pa še to: eDelavnica je interaktivne narave – pomeni, da udeleženci niste zgolj pasivni gledalci, ampak boste lahko tekom eDelavnice kaj vprašali (oz. jaz kaj vprašam vas). Seveda soDelujete po lastnih zmožnostih in glede na lasten interes.

Drugače pa je eDelavnica praktična, a dovolj enostavna, da lahko slediš in preizkušaš torej kar “na licu mesta” – zadošča, da imaš osnovno računalniško znanje (npr. če znaš napisati mejl in delati z wordom, si že na pol poti do spletnega tečaja 😀).

Izziv je namenjen vsem eduPodjetnikom,

ki poučujete odrasle in svoj know-how prodajate na trgu,

ne glede na to ali so tvoje stranke (udeleženci) posamezniki (končni uporabniki) ali pa zaposleni pri tvojem naročniku

Če se še ne poznava, sem Marija Maruša Jovanović – Maruša, na kratko

Če se že moram popredalčkati, sem eLearning dizajner in mentor oz. eduPodjetnica na področju spletnih izobraževanj.

Metodologija, ki ti jo predstavim, temelji na mojih več kot 15-ih letih izkušenj v eLearning industriji:

raziskovanje spletnih tečajev sem začela nekje leta 2002/2003 kot študentka pedgogike, prve izkušnje v praksi pridobivala 3 leta v EU projektih, nato 7 let delala v korporativni eLearning industriji in zadnjih 6 let kot samostojna izvajalka pomagala številnim samostojnim izvajalcem (eduPodjetnikom), da bolje izkorisijo sodobno izobraževalno in eduMarketing tehnologijo.

Način priprave spletnih tečajev, ki te ga bom naučila, temelji na teorijah izobraževanja odraslih in zakonitostih prenosa znanja na daljavo. Seveda sem teoretične zadeve prevedla v praktično preizkušnjo, ki  je preverjena v različnih tipih programov (tako za osebno kot poslovno rast).

Orodja in načini priprave pa dovolj dostopni in enostavni, da

»to lahko počne vsak, ki p(r)odaja svoje znanje« v neformalnih (ne šolskih) programih

Spletno stran upravlja EduBiz, Marija Maruša Jovanović s.p., Kamnik

Politika zasebnosti (glej rubriko Brezplačni izzivi)