fbpx

Spletni tečaji – v 90 minutah

Praktičen brezplačen mini spletni tečaj – dostop takoj, vsebina na voljo 24 ur na dan, in sicer kar 4 tedne od dneva vpisa

Izobražuješ, coachaš, mentoriraš, svetuješ … in bi rad svoje znanje zapakiral v učinkovit spletni tečaj, ki tvoje stranke vodi do rezultatov?

Pridruži se mi na brezplačnem začetnem treningu in v samo uri in pol boš tako spoZNAL:

kako izoblikovati svojo idejo in jo prenesti iz glave na papir

… ter pripravil strukturo spletnega tečaja, ki vodi k rezultatom (spremembam). Saj veš – ljudje kupujejo spletne tečaje, da dosežejo transformacije in rezultate, ne da dobijo samo informacije!

kako pripraviti storyboard (snemalni plan) v orodju

… ki je cenovno dostopno in primerno prav za nas, edukatorje (coache, mentorje) ter tako pripravil vse, da se samo še lahkotno in hitro posnameš ter tako čim prej lansiraš svoj program (in začneš služiti z njim).

katere procese od kreiranja do promoviranja

… moraš vzpostaviti, da svoje znanje ne le spretno podajaš spletno, temveč tudi spretno pRodajaš spletno. Ter katere platforme potrebuješ, da to lahko počneš tehnično enostavno in ekonomično.

Kam ti pošljem link za dostop do spletne učilnice z brezplačnim začetnim spletnim tečajem?

Vnesi svoje ime in eNaslov mejla, ki ga redno prebiraš. Obkljukaj potrditveno polje, da se strinjaš, da ti pošiljam novice. Nato pa (v roku parih minut) preveri svojo ePošto, da potrdiš, da si se zares ti vpisal v ta obrazec. Če se prijavljaš z gmail-om, preveri tudi zavihek Promocije (ali celo Vsiljena pošta), ker morda potrditveni mejl odleti tja. Dokler ne potrdiš torej prijave še v potrditvenem mejlu, ne boš prejemal nadaljnjih navodil oz. imel dostopa do vsebine.

Če se kaj zatakne, pa mi piši na marusa@eDogodek.si

Kako poteka BREZPLAČEN začetni trening?

Začetni trening poteka v obliki (približno) 90 minutnega spletnega tečaja.

V spletnem tečaju te na praktičen način (v kolikor želiš, torej lahko dejansko ob posnetkih tudi delaš, ne le gledaš) peljem skozi proces od ideje v glavi … do priprave spletnega tečaja v (brezplačnem) orodju ter pokažem, kako se sistematizirano lotiti p(r)odajanja znanja spletno.

Ker želim, da kot (bodoči) kreator online programov izkusiš (morda celo prvič) dejansko spletno izkušnjo v spletni učilnici (na tazaresni platformi za spletne tečaje), si ga lahko ogledaš oz. preDelaš v spletni učilnici.

Vsebina ti je na voljo TAKOJ po vpisu v spletno učilnico in je dostopna 24 ur na dan. K ogledu posnetka se lahko vrneš večkrat. Dostopen pa ti je kar 4 tedne od dneva vpisa.

4 dni po vpisu ti pošljem tudi brezplačen ePriročnik Spletni tečaji od A do Ž, v katerem je celoten postopek kreiranja spletnih tečajev povzet v pisni obliki in ti ostane tudi po izteku spletnega tečaja.

Po izteku vpisa v spletno učilnico ti ostane tudi še dostop do moje zasebne spletne skupnosti (na isti platformi, kjer se nahaja spletna učilnica), v kateri delim nasvete s področja spretnega spletnega p(r)odajanja znanja. V kolikor pa kadar koli ugotoviš, da to ni to, kar bi te zanimalo – ni panike, izbrišeš svoj uporabniški račun.

Izziv je namenjen vsem eduPodjetnikom,

ki poučujete odrasle in svoj know-how prodajate na trgu,

ne glede na to ali so tvoje stranke (udeleženci) posamezniki (končni uporabniki) ali pa zaposleni pri tvojem naročniku

Če se še ne poznava, sem Marija Maruša Jovanović – Maruša, na kratko

Če se že moram popredalčkati, sem eLearning dizajner in mentor oz. eduPodjetnica na področju spletnih izobraževanj.

Metodologija, ki ti jo predstavim, temelji na mojih več kot 15-ih letih izkušenj v eLearning industriji:

raziskovanje spletnih tečajev sem začela nekje leta 2002/2003 kot študentka pedagogike, prve izkušnje s spletnimi tečaji in spletnimi učilnicami v praksi pridobivala 3 leta v EU projektih, nato 7 let delala v korporativni eLearning industriji (usposabljanje prodajnega osebja in globalno izobraževanje strank) in zadnjih 6 let kot samostojna izvajalka pomagala številnim samostojnim izvajalcem (eduPodjetnikom), da bolje izkoristijo sodobno izobraževalno in eduMarketing tehnologijo.

Način priprave spletnih tečajev, ki te ga bom naučila, temelji na teorijah izobraževanja odraslih in zakonitostih prenosa znanja na daljavo. Dopolnila pa sem ga še z najnovejšimi trendi s področja promocije in prodaje spletnih tečajev (ker samo to, da zgradimo, še ne pomeni, da bojo prišli). Vse sem zapakirala v praktično preizkušnjo, ki  je primerna (in preverjena) za pripravo različnih tipov programov (tako za osebno kot poslovno rast).

Orodja in načini priprave pa dovolj dostopni in enostavni, da

»to lahko počne vsak, ki p(r)odaja svoje znanje« v neformalnih (ne šolskih) programih

Spletno stran upravlja EduBiz, Marija Maruša Jovanović s.p., Kamnik

Politika zasebnosti (glej rubriko Brezplačni izzivi)