BREZPLAČEN ePriročnik
Spletni tečaji od A do Ž: kako od ideje do narejenega spletnega tečaja

  • Imaš idejo, ki bi jo rad zapakiral v spletni tečaj, pa ne veš, kako se lotiti?
  • Bi rad naredil prvi konkreten korak in spisal strukturo svojega prvega (ali novega ali prenovljenega) spletnega tečaja?
  • Morda pa že imaš svoj spletni tečaj in želiš preveriti, katere »drobne malenkosti« lahko naredijo tvoj spletni tečaj res dober in učinkovit za tvoje udeležence?

Potem je ePriročnik Spletni tečaji od A do Ž prava rešitev zate! V pol ure branja izveš – kot že ime pove: vse od A do Ž o pripravi, snemanju in moderiranju (vodenju in upravljanju) spletnih tečajev oz. programov.

Če pa želiš še več, pa ePriročnik vsebuje tudi praktični del – pripomoček, s pomočjo katerega izdelaš načrt (strukturo) lastnega spletnega tečaja. 

In če želiš zares še več – v ePriročniku dobiš še povezavo do brezplačnega uvodnega spletnega tečaja (ki ga omenjam v spodnjem videu), v katerem na praktičen način skozi spletno učno izkušnjo iz prve roke pre-izkusiš, kako delujejo interAktivni in TeHnostavni spletni tečaji. 

Hojla, sem Marija Maruša Jovanović – Maruša, na kratko.

In ker sama ne maram kupovati (no, pa tudi brezplačno downloadati) mačka v žaklju, naj ti na tem mestu povem nekaj besed o metodologiji priprave in kreiranja spletnih tečajev (ki ti jo nato podrobneje predstavim v ePriročniku). Pa tudi nekaj besed o tem, kdo sem oz. kaj me dela kredibilno govoriti in učiti o spletnih tečajih.

Če pa si neučakan in želiš svoj ePriročnik takoj, lahko seveda mirne duše preskočiš video predstavitev in skočiš direktno na prenos brezplačnega ePriročnika. 😀

Verjetno si vsi želimo narediti dober spletni tečaj, ki naše udeležence pripelje do rezultatov, in ob katerem se naši udeleženci dejansko veselijo vsake naslednje lekcije. Hkrati pa si tudi sami želimo, da bi tak spletni tečaj naredili hitro in tehnično enostavno. Zato je glavna misija tega ePriročnika, da te naučim, kako se izdela struktura didaktično (izobraževalno) učinkovitega spletnega tečaja. Ta(ka) struktura pa je tudi dobra osnova za TeHnostavno pripravo spletnega tečaja.

Morda se na prvi pogled zdi to majhen korak, a ravno prav velik, da te na enostaven in kreativen način požene(m) v svet kreiranja in moderiranja spletnih tečajev in programov. Predvsem pa je eden najpomembnejših korakov, saj je dobra struktura podlaga in osnova za dober in kvaliteten spletni tečaj, ki ne samo informira, temveč tudi transformira in tako prinaša konkretne (učne pa tudi osebne ali poslovne) rezultate (zato pa grejo udeleženci na izobraževanje, kajne?). 

  • V ePriročniku pa boš spoznal tudi, kako naprej od strukture do dejansko posnetega spletnega tečaja.
  • Seznanim te z vsemi orodji in platformami, ki jih potrebuješ za cenovno ugodno kreiranje spletnih tečajev/programov.
  • In če želiš pridobiti tudi izkušnjo interAktivnega spletnega tečaja – takega, kot ga zgradimo eLearning dizajnerji, in kakršen je lahko tudi tvoj prvi/novi/prenovljeni spletni tečaj oz. program – ti bom ob ePriročniku poslala še link za vpis v brezplačen spletni tečaj Kako narediti učinkovit spletni tečaj.

Aha, pa še to: ePriročnik je namenjen vsem, ki poučujete odrasle – ne glede na to ali so tvoji udeleženci tvoje stranke (posamezniki), poslovni partnerji ali pa tvoji sodelavci in ne glede na to ali poučuješ kot podjetnik ali pa znotraj organizacije oz. podjetja. Metodologija, ki ti jo predstavim, je preverjena v različnih okoljih, orodja in načini priprave pa dovolj dostopni in enostavni, da »to lahko počne vsak, ki p(r)odaja svoje znanje« v neformalnih (ne šolskih) programih.

 

Kam ti pošljem tvoj brezplačen ePriročnik Spletni tečaji od A do Ž?

ePriročnik je v pdf obliki – samo vpiši svoj eNaslov in preveri svojo ePošto, da potrdiš, da si se zares prijavil ti na prejem tega ePriročnika. (Če ugotoviš, da to ni to, kar si iskal ali da ti moj pristop ne ustreza … ni panike – se lahko kadar koli odjaviš od eNovic.)

Prijetno eDogodkanje,

Maruša

P.s.: Če naletiš na kakršne koli težave z dostopom do ePriročnika ali če imaš še kakšno drugo vprašanje, mi piši na marusa@eDogodek.si

 

Spletno stran upravlja EduBiz, Marija Maruša Jovanović s.p., Kamnik