Pogoji poslovanja za ponudnike (oglaševalce) na eDogodek.si

Pogoji poslovanja za kupce eDogodek.si naročniških paketov (eDogodek.si/kreiraj)

Pogoj za sodelovanje z nami (z EduBiz, izobraževanje, Marija Maruša Jovanović s.p.) je naročilo oddano preko spletne strani eDogodek.si ali preko e-pošte, na podlagi katere se izda predračun. Naročilo se smatra kot pogodba o sodelovanju (kjer so navedeni vsi pogoji naše storitve).

Naše storitve:

 • Naročniški paketi: eDogodek.si/kreiraj naročniški paketi
 • eSvetovanje: individualna svetovanja v obliki spletnih srečanj v živo
 • eIzobraževanje: spletni tečaji – vodeni ali za samostojno delo (avtomatizirani)
 • Vzpostavitev Teachable akademije in druge suportne dejavnosti

Sodelovanje se začne

 • Naročniški paketi: ko je prejeto plačilo (oz. za brezplačen paket – ko je oddano naročilo)
 • eSvetovanje: ko je prejeto plačilo in dogovorjeni datumi svetovanj
 • eIzobraževanje: ko je prejeto plačilo in udeleženec vpisan v posamezni spletni program v eDogodek.si spletni akademiji (ponavadi v roku 24 ur od prejema potrdila plačila).

Odstop od sodelovanja in druge obveznosti naročnika – za naročniške pakete:

 • Ko je naročilo posameznega paketa plačano, naročnik (kupec) ne more odstopiti od naročila, dokler se posamezno obdobje, za katerega je naročilo sklenjeno, ne izteče.
 • Za dostop do eIzobraževanj v okviru posameznega paketa, je potrebno kreiranje računa na eDogodek.si akademiji – glej Izvedba eIzobraževanj v nadaljevanju te strani. 
 • Pri predstavitvi svoje ponudbe (eDogodkov) se naročnik (kupec) eDogodek.si paketa zaveže k spoštovanju Pogojev objave eDogodkov.

Odstop od sodelovanja in druge obveznosti naročnika – za eSvetovanje:

 • Naročnik (kupec) lahko od sodelovanja odstopi z vnaprejšnjo pisno odpovedjo (velja preko elektronske pošte), ki pa je lahko podana najkasneje 24 ur pred prvim svetovalnim razgovorom.
 • Ko je naročnik (kupec) že v procesu svetovanja in želi odstopiti od sodelovanja, se mu lahko predlaga morebiten drug (ustreznejši) paket – v preračunani vrednosti oz. z doplačilom s strani naročnika. V kolikor ne sprejme ponujenega paketa, mu izvajalec (EduBiz, Marija Maruša Jovanović s.p.) ni dolžen povrniti zneska svetovanja.
 • Obveznosti naročnika (kupca) so redno prihajanje na svetovalne razgovore (odpoved oz. prestavitev ure svetovanja najkasneje 24 ur pred dogovorjenim terminom).

Odstop od sodelovanja in druge obveznosti naročnika – za eIzobraževanje:

 • Avtomatizirani spletni izobraževalni programi: zneskov za vplačana spletna izobraževanja, ki so v celoti avtomatizirana, ne vračamo.
 • Vodeni spletni izobraževalni programi: zneskov za vplačana spletna izobraževanja, ki so vodena, ne vračamo. Lahko pa se naročniku predlaga morebiten drug (ustreznejši) paket – v preračunani vrednosti oz. z doplačilom s strani naročnika. V primeru da se naročnik ne more udeležiti vodenega izobraževanja, lahko zamenja udeleženca programa (namesto njega se izobraževanja lahko udeleži nekdo drug).

Druge obveznosti naročnika (kupca) so spoštovanje avtorskih pravic izvajalca/ ponudnika eIzobraževanj (prepovedano kopiranje in distribuiranje vsebin iz spletnih izobraževalnih programov) in spoštovanje net etike v eIzobraževanjih, kjer je prisotno skupinsko učenje.

Izvedba eIzobraževanj: spletni tečaji za samostojno učenje in mentorski programi (individualni ali skupinski)

Vsa eIzobraževanja potekajo na platformi Teachable, na naslovu naše spletne akademije: https://eDogodek.Teachable.com. Pogoj za dostop do izobraževalnih vsebin je torej vpis v spletno akademijo. Uporabniško ime in geslo, ki ju ustvariš na spletni akademiji, sta tvoja last in ju lahko uporabljaš zgolj ti osebno. V primeru zlorabe (na primer posredovanje uporabniškega imena in gesla drugi osebi) si pridružujemo pravico, da izbrišemo tvoj uporabniški račun iz spletne akademije – tudi če si program plačal.

 

EduBiz, izobraževanje, Marija Maruša Jovanović s.p., Groharjeva ulica 6, 1241 Kamnik

ID za DDV: SI69429103, TRR SI56 0231 1026 2574 693
Podjetje je vpisano v poslovni register RS pod matično št. 8114102000 s šifro dejavnosti 85.590.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

 

Link do spletne strani Pogoji sodelovanja: https://www.edogodek.si/pogoji-poslovanja

 

 

P.s.: Pridružujemo si pravico, da lahko kadar koli spremenimo poslovni model in s tem cenik storitev – a nikoli v škodo že prejetih naročil.