fbpx

Izdelave spletnega tečaja (oz. kakršnega koli online programa) se lahko lotiš/lotiva na 3 načine:

Narediš sam

Naredi svoj prvi, novi, prenovljeni spletni tečaj s pomočjo spletnega tečaja (za samostojno učenje) Spletni edukator:

  • spletni tečaj Spletni edukator te za roko popelje (enako ali celo še bolje, kot če bi te sama popeljala v živo) skozi proces od zasnove do posnetega spletnega tečaja/programa;
  • dodan je modul o Zoom eDelavnicah
  • na voljo pa ti je tudi moj osebni suport v eDogodek.si skupnosti (ki je del eDogodek.si akademije, kjer se nahaja spletni tečaj).

Narediva skupaj

Po principu mentorstva – torej v obliki individualnega dela ena na ena, lahko skupaj narediva (zares, lahko pa tudi samo za vajo) tvoj prvi, nov ali prenovljen spletni tečaj – v samo nekaj tednih (ali počasneje). Na voljo je hitri tečaj snemanja, tekom katerega te v treh srečanjih (cca. štiri tedne vse skupaj) popeljem skozi proces.

Bistvo mentorskega pristopa je, da se na srečanjih (oz. na voljo sem ti v pisni obliki, znotraj coaching učilnice, tudi med srečanji) lahko posvetiva popolnoma samo tvoji tematiki. Lažje tudi nasloviva tvoje pomisleke, dileme … Poleg tega pa do programa, primernega za prodajo, prideš lahko že v nekaj tednih.

V ceno je že vključen tudi dostop do spletnega tečaja Spletni edukator – naredi spletni tečaj (trajen dostop – dokler je program živ in aktualen) v vrednosti 210 €. Tako da imaš svojega mentorja tudi po koncu najinega sodelovanja vedno na razpolago za hitro osvežitev znanja.

Naredim zate

Lahko pa vse tehnične zadeve naredim zate. V tem primeru te ne učim principov izgradnje spletnih tečajev. Za vse te prinpice poskrbim, da jih uvedem v tvoj program, ne da bi te posebej “obremenjevala” s temi zadevami več, kot je nujno potrebno. Prav tako te NE učim tehničnih zadev (razen osnov snemanja in rokovanja s snemalnikom – če se odločiš za snemanje v lastni režiji).

Bistvo tega pristopa je torej v tem, da se lahko posvetiš zgolj in samo podajanju znanja, torej predavanju, ne pa tudi ukvarjanju z didaktičnimi in tehničnimi zadevami, saj za slednje poskrbim jaz.