fbpx

Video za vsakdanjo poslovno rabo v izobražeavalno – svetovalnem biznisu (eduBiznisu): nauči se tehnično enostavno, s preprostimi in cenovno dostopnimi orodji in opremo pripraviti video posnetke za spletne tečaje, ePredavanja (webinarje), podkaste, meditacije, socialna omrežja, feedback v mentorskih programih … ali obdelati svoje obstoječe posnetke (npr. Zoom posnetke).

Spletni tečaj te popelje skozi vse 4 tipe snemanja in skozi vse glavne vidike video editiranja (obdelave video vsebin). Tako da te na praktičen način (vse takoj preizkusiš v praksi) popeljem od tega, da znaš tudi sam samozavestno nastopiti pred spletno kamero, pripraviti različne tipe posnetkov … do suverene obdelave video posnetkov.

Poglej si primere video vsebin, ki se jih boš naučil pripraviti v spletnem tečaju:

Do znanja TeHnostavnega kreiranja in editiranja video vsebin v samo 6 dneh po uro in pol. Pri kreiranju spletnega tečaja sem imela v mislih idejo: v čim krajšem času do čim bolj konkretnih rezultatov. Tako je spletni tečaj razdeljen na 6 modulov (uvod, 4 tipi snemanja, editiranje). Vsak sklop je približno 30 do 60 minut vsebine (ki jo v nekaterih bolj teoretičnih delih lahko tudi nekoliko pospešiš) in 30 do 60 minut praktičnega pre-izkušanja. V povprečju tako vsak modul vzame nekje okoli 90 minut, da ga v celoti preDelaš. Priporočam, da si vzameš za vsak modul en dan (lahko zaporedoma ali v razmakih). Tako lahko že v roku enega tedna izmojstriš svoje veščine snemanja in editiranja. Nato pa se v spletni tečaj vračaš in piliš zlasti tiste dele, ki so ti še posebej uporabni – glede na tvoj stil vsebine in način podajanja informacij, ki se ti zdi najbolj primeren zate.

Pogosto zastavljena vprašanja

Če imaš pred nakupom še kakšno vprašanje, mi lahko tudi pišeš na marusa@eDogodek.si

Kje, kako, kdaj poteka spletni tečaj?

Spletni tečaj poteka na eDogodek.si akademiji (https://eDogodek.Teachable.com/), kjer ti je vsebina na voljo 24 ur na dan. Dostop do spletnega tečaja dobiš v roku 24 ur od prejema plačila (za hitrejši dostop pošlji potrdilo o plačilu na info@eDogodek.si). Dostop do eTečaja ti zagotavljam vsaj 365 dni od dneva nakupa. Ti pa vsekakor ostane na voljo, dokler je program živ in aktualen.

Kaj pa če se mi k(d)aj zatakne med predelovanjem spletnega tečaja?

Znotraj eDogodek.si akademije je na voljo eDogodek.si SKUPNOST, kjer sem za kupce tega spletnega tečaja odprla poseben prostor, kjer vam bom na voljo za vaša vprašanja v zvezi z vsebino tečaja in usmeritve.

Kakšno opremo in orodja potrebujem?

Delamo z orodjem ScreenPal, ki je na voljo za 36 $ na leto oz. 6 $ mesečno. Za namene vaje tekom spletnega tečaja lahko delaš tudi kar z brezplačno različico.

In delamo z opremo, ki jo že verjetno imaš (spletna kamera/telefon, mikrofon …). Drugače pa nekaj priporočil glede opreme in nekaj več besed o orodju:

Še eno pomembno vprašanje, ki ga pogosto dobim: ali se bom na tak način (preko spletnega tečaja) res lahko naučil narediti vse te te(hni)čne zadeve? 🤔😁

Naj ti odgovorim kar osebno:

Ne bi rad kupoval “mačka v žaklju”? Ni panike – spoznajva se brezplačno!

Se še ne poznava dobro oz. bi rad najprej preizkusil, kako poteka učenje na daljavo in spoznal prve korake dela z orodjem ScreenPal? Začni BREZPLAČNO – vpiši se v brezplačen začetni spletni tečaj Spletni tečaji – od strategije do tehnologije. Priprava spletnih tečajev je eden najzahtevnejših tipov priprave vsebine, s katero se srečamo izobraževalci, coachi, mentorji, svetovalci. Če zaobvladaš to, obvladaš pripravo praktično kakršnega koli video formata. Zato sem za začetno spoznavanje izbrala prav ta format. Hkrati pa te v tem brezplačnem spletnem tečaju popeljem tudi skozi procese, kako lahko video vsebine uporabiš tudi za promocijo in prepoznavnost.

Ta, začetni brezplačni spletni tečaj poteka v enaki spletni učilnici kot sicer tudi nadaljevalni spletni tečaj TeHnostavno snemanje in video editiranje, tako da lahko izkusiš iz prve roke, kako poteka tako učenje. Hkrati pa že spoznaš prve korake priprave (zahtevnejših) video gradiv.