fbpx

Kar zavijem oči, ko kdo reče, kaj vse moram(o) postati, kaj vse spremeniti, zato da bom(o) uspešn(ejš)i. (Verjetno uspešni po merilih, ki so usklajeni z njimi).

Ne me narobe razumeti: ja, verjamem v osebno rast (verjemite, da delam na njej – in to obilnooo 😁). Vendar pa sem sama že osebnost, kakršna sem. In ponosna na to, da sem, kakršno me je zoblikovalo življenje do sedaj.

Zato enostavno ne verjamem v to, da moramo najprej postati nekaj drugega, nekaj “boljšega”, zato da bomo lahko bili in delali to, kar radi delamo.

Zame osebno rasti (v biznisu) pomeni, da delamo s tem in na tem, kar imamo, kar smo … gremo v akcijo in skozi akcijo postajamo nekdo drug. Temu se enostavno ne da izogniti.

In ko govorimo o spletnem edu(kacijskem)biznisu zato ne verjamem, da morate postati najprej nekaj več, nekaj novega. Ni potrebe, da postanete najprej boljši prodajalec. Da postanete najprej boljši retorik. Da postanete najprej boljši v marketingu. In da šele potem začnete.

Začnite … s tem, kar ste in kjer ste.
Ne potrebujete niti (boljše) spletne strani. Ne boljšega email marketing sistema. Ne boljše platforme za kar koli drugega. Niti večjega budžeta …

Vse to bo prišlo.
Če ste na začetku, ne morete imeti vsega, kar imajo “ta veliki”.
Ampak zaradi tega ni potrebno čakati.

Da vam pomagam k akciji, sem vse od kreiranja do promoviranja in lansiranja ter spletne prodaje online programov (pa seveda vsega v zvezi z moderiranjem, dizajniranjem in še čem) zapakirala v sistem (v program Spletni hub za eduPodjetnike), ki vas spodbudi k akciji. Samo 4 ure dela na teden (sem pisala v preteklih objavah).

In vse, kar potrebujete, že imate: ljubezen (ali vsaj afiniteto) do poučevanja.
To je edino orodje, ki ga potrebujete za začetek.