fbpx

Brezplačno ePredavanje – v eni uri vse o online eduBiznisu

ALI

Brezplačen začetni trening – Spletni tečaj v 90 minutah

Si eduPodjetnik in prodajaš svoj know how?

Bodisi je izobraževanje/coaching tvoj glavni biznis ali pa to delaš poleg drugih storitev in produktov ali pa bi s p(r)odajanjem znanja rad šele začel?

In bi to rad počel s pomočjo spletnih izobraževalnih programov?

  • Da bo tako tvoje znanje oz. podpora tvoji ciljni skupini dostopnejša (lokacijsko in časovno).
  • Da si malce razbremeniš urnik (svobodno izbiraš lokacijo in čas dela).
  • Da ustvariš dodatne izobraževalne (digitalne) produkte in s tem dodatne vire prihodkov.
  • Ali da enostavno izkoristiš prednosti sodobne tehnologije.

Spoznaj vse procese od kreiranja do promoviranja in spletne prodaje online programov (spletnih tečajev, Zoom delavnic, eCoaching programov in članskih programov) in moderiranja spletnih učilnic. Da bo tvoj skok v svet online programov in online edu(kacijskega)Biznisa temeljil na dobrih temeljih, sem pripravila dva spoznavna, uvodna online programa.

60-minutno spletno predavanje (webinar)

ePredavanje je na voljo 24 ur na dan, ogled vsebine je na voljo takoj. Namenjeno je tistim, ki šele tipate, ali je svet online eduBiznisa res pravi za vas. Če iščeš informacije, kaj vse moraš vzpostaviti, da spletne tečaje (in druge tipe online programov) lahko TeHnostavno kreiraš, lahkotno promoviraš ter učinkovito moderiraš (vodiš) ter prodajaš preko spleta, te vabim, da začneš z enournim spletnim predavanjem (webinarjem).

Začetni trening: 90-minutna Zoom eDelavnica (v živo ali posnetek)

V kolikor pa bi rad začel s spletnimi tečaji ali pa si morda celo kakšnega že izdelal, a se še nikoli nisi izobraževal s področja spletnega podajanja znanja (eLearninga), pa te vabim, da se mi pridružiš (v živo ali v posnetku) enkrat mesečno na Zoom eDelavnici Spletni tečaj v 90 minutah. Na eDelavnici te praktično popeljem skozi proces kreiranja spletnih tečajev – od ideje v glavi … do posnetega spletnega tečaja. Spoznaš vsa orodja, ki jih potrebuješ.

Še nekaj besed o meni, če se še ne poznava

S tabo v ePredavanju in spletnem tečaju bom Marija Maruša Jovanović – Maruša, na kratko.

Če se že moram popredalčkati z opisom, se ti bom predstavila kot eLearning dizajner in mentor oz. eduPodjetnica na področju spletnih izobraževanj.

In tile spoznavni, uvodni programi so namenjena vsem, ki poučujete odrasle in svoj know-how prodajate na trgu – ne glede na to ali so tvoje stranke (udeleženci) posamezniki (končni uporabniki) ali pa zaposleni pri tvojem naročniku.

Metodologija, ki ti jo predstavim, temelji na mojih več kot 15-ih letih izkušenj v eLearning industriji (6 let dela kot samostojna izvajalka, pred tem pa 7 let v korporativni eLearning industriji in 3 leta v EU projektih) in je preverjena v različnih tipih programov (tako za osebno kot poslovno rast). Orodja in načini priprave pa dovolj dostopni in enostavni, da »to lahko počne vsak, ki p(r)odaja svoje znanje« v neformalnih (ne šolskih) programih.

Spletno stran upravlja EduBiz, Marija Maruša Jovanović s.p., Kamnik

Politika zasebnosti