fbpx

Če se želite premakniti, morate v akcijo. Brez tega ne gre.
Sem pa pri delu z eduPodjetniki opazila, da imajo največkrat težave s tem, kaj sploh narediti (naj)prej, kaj je naslednji korak.
Oziroma, kako se posameznega koraka sploh lotiti.

Zato sem celoten proces zapakirala v “sistem”.
V sistem, ki vas pelje korak za korakom od kreiranja do promoviranja pa seveda lansiranja, spletne prodaje in v bistvu vsega, da vaš spletni tečaj, eCoaching program, članski program … zaŽivi na trgu.
In da hkrati gradite res dobro spletno učno/uporabniško izkušnjo za svoje udeležence, svoje stranke.

Svoj sistem temeljim na tem, kar imamo eduPodjetniki radi – izobraževanju.
Torej vas vodim skozi procese, pri katerih ne potrebujete “hoditi izven svoje cone”, se spreminjati, postajati, nekaj “kar še niste”.

Uporabite to, kar že znate, kar že imate.
Prihodnost ni v tem, da postanete nekaj drugega, preden začnete delati.
Poanta je v tem, da postanete “nekaj drugega”, medtem ko delate. -)

In najbolje pri tem: potrebne so samo 4 ure (pol delovnega dne!) na teden.
Ali z drugimi besedami: samo 2 (delovna) dni na mesec.

Ker vem, da je čas ena od “težjih” zadev, sem celoten sistem oblikovala tako, da vsak teden delate zgolj samo 4 ure.
Ne pomeni, da se učite (da gledate vsebino) 4 ure, ampak da so 4 ure na teden čas, ki ga investirate v to, da se hkrati učite in delate premike NA svojem eduBiznisu.

Po samo dveh dneh na mesec ste lahko čez en mesec korak bližje temu, da imate urejene sisteme in procese, da pridobite več časa … Po 24-ih dneh, kolikor se jih nabere v enem letu, pa boste zagotovo čisto drugje, kot ste sedaj.

Vse to vam je na voljo v Spletnem hubu za eduPodjetnike. Da vam ga približam ne samo časovno pač pa tudi cenovno, sem torej namesto klasičnega modela mentorskega spletnega programa, vzela poslovni model članstev. Tako lahko namesto enkratnega plačila v višini več sto evrov, dobite dostop za nekaj deset evrov na mesec.

Prvi ponedeljek v februarju pripravljam brezplačen začetni trening. Za vse, ki bi radi spoZnali moj sistem in ki bi radi preizkusili, kako zadeve delujejo – kakšen napredek lahko narediš samo v 3 do 4-ih urah na teden!

Kategorije: blog