fbpx

Kako od ideje do narejenega spletnega tečaja: ePriročnik in spremljajoči spletni tečaj

  • Imaš idejo, ki bi jo rad zapakiral v spletni tečaj, pa ne veš, kako se lotiti?
  • Bi rad naredil prvi konkreten korak in spisal strukturo svojega prvega (ali novega ali prenovljenega) spletnega tečaja?
  • Morda pa že imaš svoj spletni tečaj in želiš preveriti, katere »drobne malenkosti« lahko naredijo tvoj spletni tečaj res dober in učinkovit za tvoje udeležence?

Potem je ePriročnik Spletni tečaji od A do Ž prava rešitev zate! V pol ure branja izveš – kot že ime pove: vse od A do Ž o pripravi, snemanju in moderiranju (vodenju in upravljanju) spletnih tečajev oz. programov.

Če pa želiš še več, pa ePriročnik vsebuje tudi praktičen del – pripomoček, s pomočjo katerega izdelaš načrt (strukturo) lastnega spletnega tečaja.  In še več – poleg ePriročnika ti pošljem še link za vpis v brezplačen spletni tečaj Kako narediti učinkovit spletni tečaj. V eTečaju tako lahko preizkusiš, kaj zmorejo spletni tečaji več od črk in papirja ter doživiš izkušnjo interAktivnega spletnega tečaja, kakršnega te naučim narediti.

Hojla, sem Marija Maruša Jovanović – Maruša, na kratko.

Verjetno si vsi želimo narediti dober spletni tečaj, ki naše udeležence pripelje do rezultatov – četudi s(m)o na daljavo, in ob katerem se naši udeleženci dejansko veselijo vsake naslednje lekcije. Hkrati pa si tudi sami želimo, da bi tak spletni tečaj naredili hitro in tehnično enostavno

Zato je glavna misija tega ePriročnika, da te naučim, kako se izdela struktura didaktično (izobraževalno) učinkovitega spletnega tečaja. Taka struktura je namreč dobra osnova za tehnično enostavno in finančno ter časovno ekonomično pripravo spletnega tečaja. Predvsem pa je dobra struktura podlaga za kvaliteten spletni tečaj, ki ne samo informira, temveč tudi transformira in tako prinaša konkretne (učne pa tudi osebne ali poslovne) rezultate (zato pa grejo udeleženci na izobraževanje, kajne?). 

  • V ePriročniku boš spoznal tudi, kako naprej od strukture do dejansko posnetega spletnega tečaja.
  • In pa seznanim te z vsemi orodji in platformami, ki jih potrebuješ za cenovno ugodno kreiranje spletnih tečajev/programov.

ePriročnik je namenjen vsem, ki poučujete odrasle – ne glede na to ali so tvoji udeleženci posamezniki (končni uporabniki), poslovni partnerji ali pa zaposleni pri tvojem naročniku. In ne glede na to, ali poučuješ kot podjetnik ali pa znotraj organizacije oz. podjetja. 

Metodologija, ki ti jo predstavim, temelji na mojih več kot 15-ih letih izkušenj v eLearning industriji (3 leta v EU projektih, 7 let v korporativni eLearning industriji in 6 let dela kot samostojna izvajalka) in je preverjena v različnih (poslovnih) okoljih, orodja in načini priprave pa dovolj dostopni in enostavni, da »to lahko počne vsak, ki p(r)odaja svoje znanje« v neformalnih (ne šolskih) programih.

Kam ti pošljem tvoj brezplačen ePriročnik Spletni tečaji od A do Ž in link za vpis v brezplačen spletni tečaj Kako narediti učinkovit spletni tečaj?

ePriročnik je v pdf obliki – samo vpiši svoj eNaslov in preveri svojo ePošto, da potrdiš, da si se zares prijavil ti na prejem tega ePriročnika. Če se prijavljaš z gmail-om, preveri tudi zavihek Promocije, ker morda potrditveni mejl odleti tja.

(Če ugotoviš, da to ni to, kar si iskal ali da ti moj pristop ne ustreza … ni panike – se lahko kadar koli odjaviš od eNovic.)

Prijetno eDogodkanje,

Maruša

P.s.: Se ti obrazec za vpis ne prikaže pravilno? Potem skoči na ta link. Če naletiš na kakršne koli težave z dostopom do ePriročnika ali če imaš še kakšno drugo vprašanje, mi piši na marusa@eDogodek.si

Spletno stran upravlja EduBiz, Marija Maruša Jovanović s.p., Kamnik

Politika zasebnosti