fbpx

Aktualno do 1. julija 2024 do 23:59

Poletje je čas za vse stvari, ki morajo skozi (šolsko oz. delovno) leto na stranski tir oz. malo počakati.

Ena takih stvari so tudi spletni tečaji.

Pa naj gre za tiste, ki nam služijo kot promocijski/predstavitveni produkt.

Ali za tiste, ki jih prodajamo.

Ali pa za tiste, ki nam služijo pri naših klasičnih izobraževanjih – da služijo kot suport našim srečanjem v živo.

Poletno zatišje je torej lahko pravi čas, da v miru, počasi tekom poletja zgradiš vse, kar te bo v jeseni lahko podprlo pri tvojem nadaljnjem delu.

Zato sem pripravila dva poletna paketa – en je za tiste, ki raje delate ena na ena.

In drugi za tiste, ki raje raziskujete sami.

Ponudba za oba velja do 1. julija 2024 do polnoči.

Z učenjem seveda lahko začneš pa kadar koli tekom poletja.

Do spletnega tečaja ena na ena – v tvojem tempu

Po letih piljenja procesa kreiranja spletnih tečajev, plus s podporo moje nove platforme za kreiranje spletnih tečajev in zaslugi res TeHnostavnega orodja za pripravo in snemanje lahko do lastnega spletnega tečaja prideš že julija … ali pa do konca poletja – tempo določiš ti!

Proces vsebuje 3 srečanja preko Zooma (fino je, da so nekje v zaporedju enega do dveh tednov – se pa časovno popolnoma prilagodim tvojemu tempu), tekom katerih skupaj zasnujeva program (v skladu z eLearning standardi), se naučiva procesa storyboardinga (ki olajša celoten proces kreiranja eTečaja) in potrenirava tehnični proces snemanja in spoznava vse trike, ki pridejo v poštev za tvoj stil snemanja.

Nato te malce pustim samega, da skreiraš vse zadeve. Nato pa sledi še četrto, “follow-up” srečanje, da res izpiliva vse zadeve.

Če se do 1. julija 2024 odločiš za indivdualen pristop v kreiranju spletnih tečajev, je cena

450 € (plačilo na dva obroka) oz. 420 € enkratno plačilo. (In ja, dodam tudi v nadaljevanju omenjene spletne tečaje, da se boš k vsem procesom lahko tudi kasneje vrnil sam).

Ker so moji poletni resursi omejeni (beri: imam doma na počitnicah otroke in torej precej manj delam), je ta paket na voljo samo za 3 osebe.

Kako lahko začneva individualno sodelovanje?

Tako da se prijaviš na brezplačen (in nezavezujoč) 20-minutni telefonski klic, da podebatirava, kaj pripravljaš in kako bova sodelovala:

https://www.eDogodek.si/kontakt

Opomba: ponudba velja za samostojne podjetnike in solo izvajalce/kupce.

Do spletnega tečaja s samostojnim učenjem – in v svojem tempu

Za samostojno učenje (in delo, jasno) pa sem pripravila komplet dveh spletnih tečajev:

  • spletni tečaj za samostojno TeHnostavno snemanje in video editiranje (redna cena 120 €) te v dobrih šestih dneh (po uro in pol) popelje skozi vse trike snemanja in video editiranja – pa naj bo to snemanje za spletne tečaje ali pa za promocijske namene (video objave za socialna omrežja, TeHnostavni podkasti …)
  • spletni tečaj za samostojno učenje Spletni edukator – naredi spletni tečaj (redna cena 210 €) pa te v dobrih 20-ih urah učenja in dela (skupaj) popelje do izdelanega spletnega tečaja.

Če zaenkrat še ne bi delal spletnega tečaja, ampak bi najprej malce potestiral tehnične zadeve, tako lahko začneš s tehničnim procesom snemanja. In kasneje nadaljuješ s kreiranjem s pomočjo Spletnega edukatorja. Ali obratno: se lotiš kreiranja spletnega tečaja/programa in nato po potrebi piliš tehnične veščine TeHnostavnega snemanja.

Oba programa skupaj sta za naročila, oddana do 1. julija 2024 samo 199 €.

Kako naročiti paket spletnih tečajev za samostojno učenje? 

➡️ Svoje naročilo lahko oddaš tukaj: https://www.eDogodek.si/program/paket-poletje-2024

Ali pa svoje naročilo oddaš enostavno samo s povratnim sporočilom (ali direktno na mejl marusa@eDogodek.si) – napišeš: naročam “poletni paket eTečajev”.

Opomba: ponudba velja za samostojne podjetnike in solo izvajalce/kupce in velja za dostop za enega uporabnika.

Se še nisi učil z mano (spletno) in bi najprej rad razumel, kako to gre?

Celoten proces od ideje do snemanja – plus vsa najpogostejša vprašanja v zvezi s tehnologijo za kreiranje in promoviranje spletnih tečajev – sem predstavila v brezplačnem spletnem tečaju Spletni tečaji od strategije do tehnologije.

➡️ Klikni na TA LINK in se BREZPLAČNO vpiši v spletno učilnico, v kateri se nahaja spletni tečaj

Potrebuješ kaj drugega? Piši mi na marusa@eDogodek.si.