fbpx

Video vodiči (video tutorials oz. prikaz po korakih) so samostojne video vsebine, ki prikažejo uporabo določenega orodja oz. tehnike. Tematike, ki jih pokrivamo so naslednje:

  • kreiranje spletnih tečajev
  • Zoom in izvedba eDelavnic v živo
  • moderiranje (različne tehnike in orodja) spletnih programov in spletnih učilnic
  • ter orodja in tehnike za uspešen online eduBiznis in eduMarketing.

Posamezen video vodič je v celoti dolg 20 do 45 minut in je izredno praktično naravnan. Pelje te korak za korakom skozi (tehnično) izdelavo posamezne zadeve. Hkrati pa pojasni tudi stvari s strateškega vidika – zakaj je nekaj uporabno, o čem je treba premisliti, kaj se lahko da izdelati nekomu drugemu in kaj ne …

Na Youtubu so na voljo uvodni deli daljših in poglobljenih video vodičev, ki jih najdeš v članskem programu Spletni hub za spletne edukatorje – eduPodjetnike. Namen uvodnih video vodičev, dostopnih na Youtubu, je, da ti na kratko predstavim različna orodja in tehnike. Za izvedbeni del pa so nato video vodiči na voljo v članskem programu ali pa zadeve naredimo po principu naredimo-zate.

Prikazan je zadnji, najnovejši video vodič. Za ogled več video vodičev, klikni NA VIDEU desno zgoraj hamburger meni (tri črtice).